Home / Eten & Drinken / Nespresso u de nieuwe generatie Nespressoapparaten

Nespresso u de nieuwe generatie Nespressoapparaten

Nespresso_U_Pure_Black_Aeroccino3

Nespresso timmert alweer een tijdje aan de weg in koffieland. Met de lancering van de nieuwe Nespresso U machine zullen alle koffieliefhebbers de mogelijkheid hebben om te genieten van de ultieme koffie en design belevenis.

Nespresso U wat is er nieuw?

Het design is aangepakt zodat de flexibele vorm de Nespresso machine weer van deze tijd heeft gemaakt. De innovatie Water Tank past beter in het apparaat en kan  worden aangepast zodat deze in elke Mancave past. De Nespresso U heeft ook een verwijderbare kopjeshouder waardoor het mogelijk is om nu ook long drink glazen te plaatsen.
De Nespresso U  is in de volgende kleuren beschikbaar:

  • Pure Cream
  • Pure Black
  • Pure Grey
  • Pure Orange

Nespresso-UAndere nieuwe features zijn de mogelijkheid om een van de voorgeselecteerde opties te gebruiken zoals Ristretto, Espresso en Lungo. Daarbij hoef je eenmalig een aantal instellingen aan te passen. Een andere handigheid is dat de capsule hendel is komen te vervallen. Je hoeft nu alleen de Cup te plaatsen en binnen een paar seconden wordt de koffie gezet. Tenslotte is de Nespresso zeer zuinig met energie en heeft een 9 minuten auto OFF mode. De opwarmtijd is 25 seconden

 
 De accesoires van de nieuwe Nespresso passen bij het “U” ontwerp. Zo zijn er cup houders en houders voor suiker en creamer. Ook weer stijvolle glazen die volledig in lijn zijn.
 

Waar kan ik de nieuwe Nespresso U kopen?

 De Nespresso U machine is op dit moment voordelig te bestellen bij BCC.nl Bekijk hieronder de modellen en kleuren:

Magimix Nespresso U Pure M130 (zwart) €139,- bij BCC.nl Meer informatie en bestellen >>

Magimix Nespresso U Pure M130 (oranje) €149,- bij BCC.nl Meer informatie en bestellen >>

Magimix Nespresso U Pure M130 (zwart) + Aeroccino €219,- bij BCC.nl Meer informatie en bestellen >>