Home / Eten & Drinken / Sushi Bazooka kopen voor in de Mancave

Sushi Bazooka kopen voor in de Mancave

sushi-bazooka

Ben jij ook zo gek op Sushi? Natuurlijk kun je naar de all you can eat concepten gaan zoals Sumo of Shabu. Maar wat is er gaver dan zelf Sushi te maken? En dan natuurlijk wel op de stoere manier. Dat kan nu met de Sushi Bazooka!

Sushi Bazooka: Hoe werkt het

De Sushi Bazooka van Sushezi maakt het mogelijk om snel en eenvoudig Sushi te maken. Hiervoor heb je geen bamboomatje meer nodig. Je maakt de lekkerste en perfecte ronde sushi-maki. Je kunt de Sushi maker na gebruik zo in de vaatwasser zetten en je kunt er ook andere gerechten mee maken. Eerst laat de onderstaande video zien hoe de Bazooka werkt:

Zoals je ziet is het zeer eenvoudig om de Sushi rollen te maken. De ingrediënten voor Sushi kun je bij Albert Heijn kopen.

 

Waar kun je de Sushi Bazooka kopen?

De Sushi Bazooka is te koop bij onder andere Fonq.nl te bestellen voor slechts €29.95 (link). Je krijgt dan de Bazooka  inclusief een duidelijke Nederlandstalige handleiding.

 

Alternatieven voor de Sushi Bazooka

rice-cube-sushi

 

Naast de hippe Bazooka zijn er nog tal van handige tools voor het maken van Sushi. Wat denk je van de Rice Cube Sushimaker. Dit is een stijlvolle sushi maker die vierkante sushi produceert. Een gave combinatie met de ronde sushi.

 

 

 

leifheit-perfect-roll-sushimaker

Tenslotte is er ook nog de Leifheit Perfect Roll sushimaker. Dit apparaat is uiteraard niet zo stoer als de bazooka, maar doet het werk ook perfect en eenvoudig. Deze sushimaker is te bestellen vanaf €19,95

 

 

 

 

 

Welke soorten Sushi zijn er?

Er zijn grofweg 5 type Sushi die allemaal hun eigen Japanse naam hebben. De namen geven letterlijk weer hoe de sushi wordt gemaakt. De bekendste sushi naam is Maki en betekent “Gerold”. De overige vier hebben de volgende betekenis:

Nigiri: Vormen in de Hand

Oshi: Fijngedrukte Sushi

Inari: Zonder rauwe vis

Chirashi Verspreiden

chirashi

 

De laatste type Sushi is meer een soort salade. Hierbij worden alle ingrediënten in een kom geserveerd.