Home / Eten & Drinken / Mizu Waterfles kopen tegen de kater

Mizu Waterfles kopen tegen de kater

Dmizu-waterflese waterflessen van Mizu zijn ideaal als hulpmiddel om je kater te verwerken. Deze fraaie waterflessen zijn van RVS en er 16 verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Je kunt met de 800 ml inhoud je kater van de vorige avond te lijf gaan.

Mizu beter dan plastic flesjes

Het idee achter Mizu (Japans) is dat het kan bijdragen aan het oplossen van de problemen van plastic flesjes. Het schijnt dat slechts 10% van alle plastic waterflesjes ook daadwerkelijk wordt gerecycled. Dit betekent dat er dus een gigantisch hoeveelheid plastic wordt verbrand of wordt gedumpt. Om dit te stoppen kan er nu gebruik worden gemaakt van hervulbare flessen. Mizu levert deze in een fraai design.

Materiaal

De flessen zijn gemaakt van RVS 18/8 staal. Dit betekent dat er een verhouding van 18% chroom en 8% nickel is gebruikt om het staal niet te laten roesten. Hierbij is een “Food grade” afgegeven. Daarmee wordt de garantie gegeven dat er geen giftige stoffen in het water kunnen komen. Ook voorkomt dit een metaalsmaak. Uiteraard zijn de waterflessen vaatwasserbestendig. Al is het bij sommige modellen de moeite waard om deze met de hand af te wassen.

 

 

Je bestelt de Mizu Waterfles vanaf €19,95 nij onder ander Fonq.nl

muzi-waterfles-overzicht