Home / Gaming / Xbox 360 Playstation 3 of Nintendo Wii kopen (update 28-02-2011)

Xbox 360 Playstation 3 of Nintendo Wii kopen (update 28-02-2011)

Xbox360 playstation 3 of wii kopen

Naast pokeren is het spelen van games op een Xbox,  Playstation of Nintendo Wii erg gaaf. Mancaving.nl maakt een vergelijking tussen de Xbox 360, Nintendo Wii en de Sony Playstation 3.

Microsoft xbox 360 kopen

De xbox 360 is al enige tijd op de markt en heeft al veel xbox games beschikbaar. Naast de xbox is er ook de nieuwe xbox 360 slim. Deze is kleiner en zuiniger. Je kunt met de xbox verschillende games spelen: single player, coop en multiplayer. Met name coop en multiplayer is uitermate geschikt om met vrienden te spelen. Hiervoor dien je wel xbox live te hebben. Dit is een online omgeving waarbij je samen of tegen andere xbox gamers kunt spelen. Maandelijks komen er vele xbox games uit. Het is ook mogelijk om je xbox om te bouwen. Ombouwen kan er toe leiden dat online spelen via xbox live niet meer mogelijk is. Mancaving.nl raadt het daarom dan ook niet aan.

Voor prijsvergelijking van de goedkoopste xbox 360 verwijzen wij je graag naar ons xbox 360 kinect topic

Nintendo Wii

De nintendo wii is een interactieve gameconsole waarbij bewegen met de handheld een onderdeel is van de besturing. Stoere games voor de wii zijn baseball en golfen.

Aanbiedingen van goedkope Nintendo Wii consoles

Nintendo Wii console + WII Sports

Sony Playstation 3

De keuze tussen de xbox 360 en playstation 3 is afhankelijk van de games die je leuk vindt en of je vrienden een xbox of een ps3 hebben.
Grand turismo is bijvoorbeeld een gaaf racegame dat exclusief voor de ps3 is ontwikkeld. Echter is hebben je vrienden allemaal een xbox 360 dan is dat wel een belangrijk argument om een xbox te kopen.
De playstation 3 is inmiddels ook als slim versie te koop.

Bestel de Playstation 3 slim 160gb aanbieding>> voor slechts €285,-