Home / Gaming / Playstation 4 / PS4 kopen: Playstation 4 Pre-order

PS4 kopen: Playstation 4 Pre-order

De PS4 (Playstation 4 console) komt in 2013 uit en de officiële prijs is € 399. De verwachte PS4 release date is in november/december 2013. Wil je als eerste de PS4 kopen en in huis hebben? Pre order de Playstation 4 dan via onderstaande webwinkels. Je hebt de Playstation 4 dan nog voor de kerst in huis.

ps4-kopenPS4 kopen bij Bol.com

Webshop gigant Bol.com geeft gamers als één van de eerste de mogelijkheid om de Playstation 4 te bestellen. Ga naar de website en bestel direct!

Playstation 4 pre-order bij Bol.com: Sony PlayStation 4 500GB + Dualshock 4 Controller.

Sony PlayStation camera niet inbegrepen. Deze camera voor de Sony PlayStation 4 is los verkrijgbaar!

 

 

 

PS 4 specificaties

Inhoud Sony PlayStation 4:
– Sony PlayStation 4 console
– Blu-ray-speler
-WiFi
-USB 3.0
– 500GB harddisk
– 1x Draadloze Dualshock 4 controller
– Headset
– Ac power adapter
– HDMI kabel
– USB kabel

Gefocust op de gamer, inspiratie voor de ontwikkelaar!
Zoals altijd richt Sony zich met de PS4 zich volledig op de gamer. Het PS4-systeem draait op een krachtige aangepaste chip met acht x86-64-cores en een 1.84 TFLOPS-graphics processor met een ultrasnel GDDR5-systeemgeheugen van 8 GB. De games die op deze next-gen console uitkomen zien er hierdoor weer stukken beter uit ten opzichte van de Playstation 3 en Xbox 360. Sterker nog: De Playstation heeft 50% meer kracht ten opzichte van de Xbox One. Het kopen van een PS4 heeft dus zeker de voorkeur.

Nieuwe draadloze controller DUALSHOCK®4
De nieuwe controller heeft een lichtstrook die kan communiceren met de PS4 Eye Camera. Daarnaast heeft de DualShock 4 een ‘Share’-knop waarmee je beelden en behaalde overwinningen direct kunt delen via sociale netwerken. De controller is voorzien van een ingebouwde luidspreker een hoofdtelefooningang.

Gedeelde game-ervaringen
Ga talloze persoonlijke uitdagingen aan met je community en deel al je epische overwinningen met slechts één druk op de knop. Druk gewoonweg op de SHARE-toets op je controller, bekijk de laatste minuten aan gameplay, geef het een tag, en ga terug naar de game. De video wordt geüpload terwijl je speelt. Omdat je de gameplay met het PS4-systeem in realtime kunt uitzenden, kunnen al je vrienden meekijken.

Op de Sony PlayStation 4 Sony PlayStation®Plus
Sony PlayStation Plus brengt games en gamers bij elkaar, inspireert de nieuwe generatie gamers. Met Sony PlayStation Plus ontdek je een wereld vol fantastische game-ervaringen. Sony PlayStation Plus is een lidmaatschapsservice die je game-ervaring naar een veel hoger plan tilt. Elke maand ontvangen de leden toegang tot een Instant Game Collection van de best beoordeelde blockbuster- en vernieuwende Indiegames, die ze direct naar hun systeem kunnen downloaden. Met Sony PlayStation Plus heb je exclusieve toegang tot diverse meeslepende online multiplayer ervaringen, er is voor iedereen wel iets leuks bij, van Killzone™ Shadow Fall tot #DRIVECLUB™, Watchdogs™ en Destiny™. Speel en chat met je vrienden en een community van gelijkgestemde gamers van over de hele wereld die van dezelfde games houden als jij. Met één betaling heb je toegang tot Sony PlayStation Plus op je Sony PlayStation 4-, Sony PlayStation 3- en Sony PlayStation Vita-systemen. Huidige Sony PlayStation Plus-leden kunnen hun lidmaatschap meenemen naar hun PS4-systeem, en het zonder bijkomende kosten blijven gebruiken op hun PS3- en PS Vita-systemen.

PlayStation 4 Eye Camera

  • Twee camera’s
  • Ieder 85 graden beeldbereik
  • 4 microfoons
  • Herkent Dualshock LED kleuren (en dus spelers)
  • Compatible met Move motion controller

Languit hangen op de bank met een controller in de hand ‘zit’ er niet meer in als het aan de Playstation 4 Camera ligt. Zijn dubbele lens registreert elke beweging van je DualShock 4 en schat ook nog eens de diepte van de omgeving ervoor in. Deze kan – afhankelijk van de te spelen game – van invloed zijn op de gameplay. Deel verder via de PlayStation 4 Camera je favoriete spelsessies met anderen. Of gebruik hem voor een videogesprek.