Home / Gaming / Playstation 3 / Playstation Move kopen (update 11-3-2011)

Playstation Move kopen (update 11-3-2011)

Sinds kort heeft Sony de nieuwe PlayStation Move controller  en subcontroller op PS3 voor een volledige nieuwe beleving. Maar is het ook iets voor in de Mancave? Mancaving.nl heeft het voor je uitgezocht.

“De PlayStation Move-bewegingscontroller biedt een ongekende bewegingsgevoelige game-ervaring in high definition die je nergens anders kunt vinden. ” Dit aldus Sony zelf.

Met behulp van het PS3-systeem en de PlayStation Eye-camera kun je de Move gebruiken. De Move maakt gebruik van  bewegingsdetectors, zoals een drieassige gyroscoop, een drieassige acceleratiemeter, een aardmagnetische sensor en een van kleur veranderende bol die door de PlayStation Eye-camera wordt gevolgd.

Met PlayStation Move kunnen zowel snelle als subtiele bewegingen worden gedetecteerd en kan de je dus zowel een tenniswedstrijd spelen als een shooter spelen. Met de PlayStation Move-bewegingscontroller kun je voor directe input de actietoetsen en analoge joystick gebruiken terwijl je tegelijkertijd van het systeem via de trilfunctie fysieke feedback en via de bol, die allerlei verschillende kleuren kan weergeven, visuele feedback krijgt. Bovendien kan de PlayStation Eye-camera de stem en het evenbeeld van de speler vastleggen, zodat er een virtuele wereld voor de speler opengaat.

Dit klinkt al veel belovend, maar de games die je kunt kopen voor Move zijn ook niet mis

R.U.S.E. (Ruse) – PS3
Kung Fu Rider (Move) – PS3
Heavy Rain (Move Edition) – PS3

Waar kan ik de Playstation Move kopen en wat kost het?

playstation_move_starter_pack

 

 

 

 

 

 

Om aan de slag te gaan met de playstation move heb je diverse opties:

Playstation Move starterpack: Bevat één PlayStation Move-bewegingscontroller, een PlayStation Eye-camera en een Blu-ray Disc met negen dynamische demo’s. Dit starterpack kost €59.99 en bestel je hier

Heb je nog geen playstation 3? Lees dan ons artikel over de playstation 3 move bundels. Hier vind je de goedkoopste playstation 3 met move. Lees hier meer over de playstation 3 bundels

Playstation move gun kopen?

Wil je een uitbreiding op je Playstation Move? Lees dan hier ons artikel over de verschillende playstation move controllers.

Laat jouw ervaring met de Move achter als reactie..