Home / Gaming / Wii U / Wii U kopen prijs aanbiedingen bekijken

Wii U kopen prijs aanbiedingen bekijken

Nintendo Wii U PrijsDe Wii U prijs begint vanaf € 299. Bekijk hieronder het overzicht van alle online aanbieders waar je de nieuwe Nintendo-console kunt kopen (pre-order). De Wii U is vanaf 30 november 2012 te koop in Nederland.

Wii U kopen en online aanbiedingen

Vind hieronder de goedkoopste Wii U prijs en bestel direct online.

Nintendo Wii U prijs: 8GB Basic Pack White

Het basic pack bevat: – De witte Nintendo Wii U – Één Wii U Gamepad – 8GB opslag – HDMI kabel – Voedingskabel

Nintendo Wii U prijs: 32GB Premium Pack Black

Het premium pack bevat: – De zwarte Nintendo Wii U incl. standaard – Één Wii U Gamepad incl. standaard – Oplaadstation voor de GamePad – Sensorbalk – 32GB opslag – De game NintendoLand – HDMI kabel – Voedingskabel

Wii U specificaties

De Wii U is de opgevolger van de Ninento Wii. Uniek is de nieuwe controller genaamd: Wii U GamePad. Het bevat een touchscreen met daarbij aanvullende beelden uit het spel. In een spel is het bijvoorbeeld mogelijk om het beeld van de gamepad als kaart te gebruiken of als telescoop van een geweer. Zelfs wanneer de tv uit is is het mogelijk om het gamepad te gebruiken.

De Wii U ondersteunt 1080p-graphics (via HDMI) en voldoet dus helemaal aan de hedendaagse standaard. De basiseditie heeft 2Gb systemgeheugen en 8 Gb opslagruimte. De premiumeditie heeft zelfs 32 GB opslagruimte. Dit is vele malen meer dan de huidige Wii-console. De Wii verschijnt in een een witte en zwarte editie.

De afmeting zijn: 5 cm hoog, 27 cm diep en 17 cm lang. Gewicht: 1,5 Kg.

Handig om te weten is dat de Wii U backwards compatible is. Hierdoor is het mogelijk om de spellen en hardware (denk aan de Nunchuck, Classic Controller en Wii Balance Board) van de huidige Wii-console te gebruiken.  

Video Wii U