Home / Gaming / Xbox360 / Halo 4 goedkoop kopen? Bekijk alle aanbiedingen

Halo 4 goedkoop kopen? Bekijk alle aanbiedingen

halo4-goedkoop-kopenHalo is niet meer weg te denken uit de Mancave. Deze ultieme shooters is inmiddels alweer aan zijn 8e versie toe in meer dan 10 jaar. Halo 4 is bijna te koop en we laten zien waar je Halo 4 kunt kopen.

Direct Halo 4 goedkoop kopen? Bestel dan hier Halo 4 goedkoop bij de betrouwbaarste webshop

Halo 4 releasedatum

Halo 4 heeft 6 november als release datum meegekregen . Dit houdt in dat je nog snel een pre-order kan plaatsen zodat je op 6 november direct kunt spelen. Bekijk hier hoe je Halo 4 kunt pre orderen.

Halo 4 exclusief voor xbox 360

Waarschijnlijk zullen de playstation 3 gebruikers erg jaloers zijn op de xbox360 gamers, want Halo 4 komt eerst exclusief voor xbox 360 beschikbaar. Het is nog niet bekend of Halo 4 ook voor playstation 3 en pc uit komt. Zodra dit bekend is laten we je dit weten.

Halo 4 goedkoop kopen

Graag laten we je zien waar je Halo 4 goedkoop kunt kopen. We werken de lijst dagelijks bij zodat je altijd een goedkope aanbieding hebt bij de betrouwbaarste webshops.

ConsolePrijsWinkelLevertijdInformatie webwinkelMeer informatie
Xbox 360€ 47,50Wehkamp.nl1-3 dagenVeilig betalen, betrouwbare webwinkelnu-bestellen
Xbox 360€ 54Dixons.nlVoor 18:00 bestellen = morgen in huis.nu-bestellen
Xbox 360€ 55Gameorder.nl1-3 dagenVeilig betalen, betrouwbare webwinkelnu-bestellen
Xbox 360€ 57,-Nedgame.nl1-3 dagenthuiswinkel-waarborgnu-bestellen
Xbox 360€ 60Freerecordshop.nl1-3 dagensnelle levering, betrouwbare winkelnu-bestellen

Limited edition voor xbox 360

halo4-limited-edition-controllerZoals bij elke grote release heeft Microsoft een limited edition uitgebracht van de console en controller. De halo 4 limited edition console pack bestaat uit een zeer fraaie xbox360 slim en 2 controllers geheel in stijl van de game. Uiteraard zit ook de game zelf in de doos. Heb je al een console dan kun je uiteraard ook de controller los bestellen. De controller bestel je voor 49 euro. Meer informatie en bestellen. De limited edition console bestel je vanaf 295 euro. meer informatie en bestellen >>

 

Wat is er nieuw in Halo 4?

Allereerst kunnen we je aangeven dat Halo 4 het begin is van een nieuwe trilogy! dit betekent dus dat je de komende jaren Halo 4, 5 en 6 kunt gaan verwachten. De naam van de nieuwe trilogy is “Reclaimer Trilogy”.

De multiplayer van Halo 4 is in veel opzichte ontwikkeld. veel. Zo zal sprinten als in Halo Reach een standaardoptie in Halo 4 zijn. Daarnaast zullen de plekken waar wapens spawnen willekeurig worden, zo’n plek zal “ordnance drop” heten.
Er zal ook een nieuwe modus bijkomen genaamd Spartan Ops. Deze dlc is de nieuwe versie van de “Firefight”-modus. Iedere week zal er een nieuwe episode beschikbaar zijn, met vijf missies.

Bekijk ook onderstaande trailers en ingame video’s om een indruk te krijgen van dit nieuwe veelbelovende game voor xbox360.