Home / Gaming / Xbox360 / Kopen Xbox 360 waar let je op?

Kopen Xbox 360 waar let je op?

Welke versies van de xbox 360 slim zijn er?

Lees hier alles over hoe je een nieuwe xbox 360 moet kiezen. Kopen xbox 360 kan namelijk ingewikkeld zijn met alle verschillende type consoles. We laten je aan de hand van de volgende vier type Xbox 360 pakketten zien hoe je goedkoop een nieuwe console kunt kopen.

kopen-xbox-360

 

Welke versie van de xbox 360 moet ik kopen?

250gb of is 4gb versie genoeg?
Zoals is aangegeven zijn er Xbox 360 consoles die standaard zonder Hardeschijf worden geleverd. De prijs is een stuk lager maar je zult er al heel snel tegen aanlopen dat je bepaalde spellen niet kunt spelen of uitbreidingen niet kunt downloaden. Xbox werkt namelijk met zogenaamde DLC ook wel Downloadable Content genoemd. Dit zijn bijvoorbeeld extra missies of extra maps. Deze moet je rechtstreeks op je hardeschijf zetten.  Dit is dus een must. Had je al een Xbox 360 slim, maar deze is defect gegaan? Indien je hardeschijf nog wel werkt kun je uiteraard wel de 4gb kiezen. Kopen Xbox 360 is dus een 250Gb versie.
Kinect kopen of niet?
Het gebruik van de kinect is heel persoonlijk. Vind je het leuk om actief deel te nemen met een groep vrienden aan games dan is het heel leuk. Game je voornamelijk alleen of met z’n tweeën en vooral shooters dan zouden we je aanraden om de kinect te skippen. Wil je wel gebruikmaken van de kinect? Koop deze dan in het starterspakket omdat deze dan altijd een stuk voordeliger is dan een losse kinect kopen.
Starterspakket met of zonder games kopen?
Wil je een nieuwe xbox 360 kopen omdat er een nieuwe gave game is uitgekomen? Zoek dan altijd een combo pack uit waar het spel bijzit. Dit is namelijk bijna altijd voordeliger. Zo krijg je Halo 4 zo’n beetje gratis bij een Halo 4 combopakket met Xbox 360 console. Maakt het niet zoveel uit wat voor games je er bij krijgt? Zoek dan altijd naar een pakket waarbij standaard 2 controllers zit en een aantal games.

Mancaving.nl advies: Sla de 4GB versie over en ga voor het complete 250GB starterpack die te koop is vanaf €229,- Meer informatie en bestellen

Kopen xbox 360 goedkoop?

Voor het meest complete aanbod Xbox 360 consoles en accessoires kun je terecht bij onder ander wehkamp.nl. Maar ook Dixons.nl heeft vaak goede aanbiedingen. Bekijk deze webshops voor actuele prijzen en aanbiedingen.

Welke game console heeft Mancaving.nl zelf?

Op de redactie van Mancaving.nl worden dagelijks de nieuwste games getest. Wij maken daarom gebruik van de meest uitgebreide starterspack inclusief een losse kinect die we later hebben gekocht.

Welke Xbox 360 gebruik jij?

Wij zijn benieuwd welke versie jij hebt gekocht. Laat een reactie achter met het type console die jij hebt. Kopen xbox 360 door andere mancavers wordt dan makkelijker.