Home / Leuke gadgets / Apple gadgets / i Pad touch goedkoop kopen voor in de Mancave

i Pad touch goedkoop kopen voor in de Mancave

i-pad-touchEen I pad touch kopen wordt heel simpel met de koopgids van Mancaving.nl. We laten je alle types mp3 spelers zien en wat de verschillen zijn tussen de mp3 spelers van Apple.

I pad touch modellen overzicht

Er zijn 2 type iPad touch beschikbaar: De 4e generatie en de “nieuwe” ipad touch.  Grootste verschillen zijn het uiterlijk, prijs en capaciteit van het aantal mp3 bestanden dat op de mp3 speler gezet kan worden. Uiteraard zijn er ook nog een aantal nieuwe features beschikbaar op de nieuw iPad touch.

Wat kun je met de i Pad touch 4e generatie

ipod_touch_fourth_genIn september 2010 kwam er een 4e generatie van de iPad touch uit. De 4e generatie iPad touch heeft twee ingebouwde camera’s (voor- en achterzijde). Verder kun je via wifi gesprekken voeren met iPhones van  je vrienden met behulp van FaceTime, een programma dat gebruik maakt van de twee ingebouwde camera’s. Tijdens FaceTime-gesprekken kan men tussen deze twee camera’s wisselen. Verder kun je net als de iPhone 4 ook apps gebruiken en uiteraard ook muziek synchroniseren. Voordelen om een iPad touch 4e generatie te kopen:

  • Door komst nieuwe model is de 4e generatie een stuk goedkoper
  • Bestaande accessoires zoals muziek dockingstations en oplader kun je blijven gebruiken
  • Volledig uit ontwikkeld concept dus geen kinderziektes in het systeem

 

Wat kun je met de nieuwe generatie ipad touch?

ipod_touchDe nieuwste generatie heeft een nog scherper retina display en een 4 inch scherm. Dit is een stuk groter dan de vorige generatie. Doordat het scherm niet breder maar wel langer is geworden kun je met een hand de touch perfect bedienen. Ook is de camera sterk verbeterd en is door de iSight functie het nog eenvoudiger om mooie foto’s te maken. Ook heeft de mp3 speler de nieuwste koptelefoontjes voor een  nog mooiere geluids ervaring. Voordelen om de nieuwste generatie ipad touch te kopen:

  • Volledig nieuw ontwerp met de laatste design features van Apple
  • Groter 4 inch retina HD scherm
  • Nieuwste generatie koptelefoontjes voor nog mooier geluid
  • Compacte opladersnoeren

Waar koop je de iPad touch goedkoop?

 De iPad touch 4e generatie is er in 2 opties en 2 kleuren. Er is een 16gb en een 32gb variant in de kleuren wit of zwart. Wij adviseren, mits je budget het toelaat, om te kiezen voor de 32 GB versie. Je kunt zo voldoende muziek en apps installeren zonder dat je mp3 speler vol is. Ga je voor het nieuwste van het nieuwste dan kun je kiezen voor the New Ipad touch. Deze is in 5 kleuren te bestellen en in 32gb en 64 gb varianten.

iPad 4e generatie (oude model)

iPad touch nieuw generatie

 Bekijk ook onderstaande video voor de verschillen tussen de 4e generatie en de 5e generatie