Home / Leuke gadgets / Mobiele oplader kopen goedkoop voor onderweg (update 24-10-2012)

Mobiele oplader kopen goedkoop voor onderweg (update 24-10-2012)

Een mobiele oplader voor onderweg is het ultieme mannen cadeau voor de kerst van 2011. Mancaving.nl laat de verschillende mobiele opladers zien en waar je ze goedkoop kunt kopen. Het mobiel opladen van je iPhone, Samsung Galaxy of Blackberry is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Duracell USB charger mobiele oplader

mobiele-oplader-duracell

De nieuwste en meest krachtige mobiele oplader van dit moment is de Duracell usb charger. De charger is universeel en je kunt er dus allerlei usb apparaten mee opladen zoals de iPhone, Samsung Galaxy of BlackBerry, maar ook je mp3 speler.

Er zijn twee type mobiele opladers van Duracell: de 3 uur mobiele oplader en de 5 uur mobiele oplader. De  5 uurs variant heeft twee uitgangen en biedt de mogelijkheid om twee mobiele telefoons volledig op te laden.

Update 13-12-2011: De mobiele oplader van Duracell 3 uur is goedkoop te kopen voor €23,99 bij Wehkamp.nl Meer informatie en bestellen>>

Artikelprijswebwinkelwebwinkel waarderingMeer informatie en bestellen
Duracell 3 uur mobiele oplader€29,99Wehkamp.nlBetrouwbaar,snelle leveringnu-bestellen
Duracell 5 uur mobiele oplader€39,95Wehkamp.nlBetrouwbaar,snelle leveringnu-bestellen
Duracell 3 uur mobiele oplader€24,95BCC.nlBetrouwbaar,snelle leveringnu-bestellen
Duracell 5 uur mobiele oplader€39,99Bcc.nlnu-bestellen
Duracell 3 uur mobiele oplader€29,99Scheerenfoppen.nlnu-bestellen
Duracell 3 uur mobiele oplader€24,99Bol.comnu-bestellen

Oplader zonne energie voor de iPhone

mobiele-oplader-zonne-oplader

Ben je op zoek naar een mobiele oplader of zonne energie oplader voor de iPhone, dan heeft Gadgethouse.nl een aantal mooie mooie mobiele opladers. Zo is er bijvoorbeeld de A-solar iPhone Super Zonnelader. De lader heeft een krachtige 1800Mha accu en laadt op via zonne energie of via de usb lader van de iPhone. Vervolgens heb je onderweg voldoende accucapaciteit om je iPhone op te laden. Verkrijgbaar vanaf € 29,- bij Gadgethouse.nl >>Meer informatie en bestellen.

Nood mobiele oplader voor iPhone

a-solar-am406-power-dock-for-iphone-ipad

Een alternatief voor de Duracell usb charger is de mobiele oplader van A-solar. Een strak vormgegeven sterke oplader. Speciaal ontwikkeld voor de iPhone of iPad. De A-solar AM406 Power dock is ook een dockingstation voor de iPhone. De krachtige 6000mAh interne batterij van de A-Solar Power Dock houdt de opgeslagen energie vast, zodat je jouw iPhone of iPad kunt opladen, juist op het moment dat je het nodig hebt.  De lader is verkrijgbaar vanaf €74,99 bij Wehkamp.nl meer informatie en bestellen>>