Home / Leuke gadgets / Beats by dre Executive en Pill aangekondigd

Beats by dre Executive en Pill aangekondigd

beats-by-dre-executiveBeats by dre is op dit moment het favoriete merk van Mancaving.nl voor muziek in de Mancave. De schitterende serie koptelefoons die we eerder hebben beschreven wordt binnenkort uitgebreid met de Executive serie.

De Beats by Dre Executive is een design koptelefoon met luxe materialen zoals aluminium, roestvrij staal en donkergrijs leer. Ook is de Executive is voorzien van actieve noise-cancelling, waarvoor twee microfoons zijn ingebouwd en twee AAA-batterijen nodig zijn. Bij de koptelefoon zit een afneembaar snoer met in-line afstandsbediening (drie knoppen) en microfoon geleverd.

Met de nieuwe Executive-koptelefoon denkt het merk nu ook aan de professionele zakenlui.

De hoofdtelefoon heeft in vergelijking met zijn voorgangers een strak en volwassen design meegekregen en komt enkel in combinatie van grijs en zwart. Dit apparaat komt met een ingebouwde microfoon, waardoor je telefoongesprekken kan voeren zonder je hoofdtelefoon af te doen. De Active Noise Cancellation moet ervoor zorgen dat je geen last hebt van storende externe geluiden. Deze Executive kan je samenvouwen, zodat ze gemakkelijk in je tas passen wanneer je ze niet gebruikt. De koptelefoon wordt eind oktober verwacht, de vraagprijs zou rond de 230 euro liggen.

Beats_by_dre_PillNaast de Executive lanceert Beats by dre ook een draagbare muziekspeler: de Beats Pill. Die kreeg zijn naam dankzij zijn langwerpige, afgeronde vorm. Het toestel komt in drie kleuren (zwart, wit en rood), ondersteunt zowel Bluetooth als NFC en komt met ingebouwde microfoon, zodat je je telefoongesprekken via het toestel kan voeren. De Pill is verkrijgbaar vanaf november en heeft een richtprijs van 160 euro.

De Executive en Pill van Beats zal respectieveljk in oktober en november beschikbaar komen bij Wehkamp.nl en bcc.nl