Home / Leuke gadgets / Gyro Driver kopen? De nieuwe manier van schroeven in de Mancave

Gyro Driver kopen? De nieuwe manier van schroeven in de Mancave

Gyro_driver_black_and_deckerGyro Driver van Black en Decker is een nieuwe variant van Accuschroefmachines. Al eerder schreven we over de bekroonde Bosch psr accuschroefmachine. Dit is een prima aanvulling op je Mancave Gear. Graag laten we je zien wat je met de Gyro kunt en hoe deze revolutionaire schroevendraaier van Black en Decker werkt.

Direct goedkoop bestellen? Bestel de Gyro driver dan bij Bol.com Meer informatie en bestellen

Gyro Driver hoe werkt het?

Het is de eerste accuschroevendraaier ter wereld die bewegingsgestuurd is. Dit houdt in dat als je Gyro Drive naar links kantelt, deze automatisch de draairichting naar links zet en de schroef er in draait. Draai je de schroevendraaier naar links dan wordt de schroef er automatisch uitgedraaid. Door de variabele snelheid van het draaien heb je volledige controle.
Doordat er LED-verlichting op zit kun je ook in donkere ruimte en moeilijke hoeken aan de slag. Om te laten zien hoe het werkt laten we je graag de volgende video zien:

 Zoals je ziet is de Gyro Driver een vernieuwend concept dat een prima aanvulling is op je toolkit. Een ander groot voordeel is dat de accu tot 18 maanden opgeladen blijft. Dus nooit meer een lege accu net nu je je DIY project wilt starten. Door het compacte formaat neem je hem ook eenvoudig mee.

Waar kun je de Gyro Driver kopen?

De Gyro Driver die nu ook in Eigen Huis & Tuin te zien is, is nu bij diverse online shops eenvoudig en goedkoop te bestellen:

Bij Bol.com bestel je de Gyro Driver vanaf €54,- Direct bestellen
Bij Alternate.nl bestel je de Gyro Driver vanaf €59,- Meer informatie en bestellen >>

Bij Bol.com is de verzending gratis en krijg je de Gyro Driver 30 dagen op zicht.