Home / Leuke gadgets / prs-t2 kopen? De E-reader voor de Man | Mancaving.nl

prs-t2 kopen? De E-reader voor de Man | Mancaving.nl

Sony-Reader-PRS-T2

De Sony E-reader prs-t2 is de succesvolle opvolger van de prs-t1. Met deze ereaders kunnen je meer boeken meenemen en lezen dan de gemiddelde bibliotheek. Graag laten we je zien wat de mogelijkheden zijn en waar je deze goedkoop kunt kopen.

Tip: De PRS-t2 is het ideale cadeau voor de kerst voor de man, klik en bestel direct goedkoop vanaf €139

PRS-t2 E-reader hoe werkt het?

De nieuwe Sony Reader heeft een helder 15,2 cm (6”) beeldscherm voor scherpe en duidelijke weergave van de tekst. Door de hoge contrast en het weinige schermreflectie kun je overal lezen zelfs in zonlicht. Het scherm is van een speciaal soort, hoogwaardige E link Pearl – technologie, genoemd. Hiermee kun je boeken lezen zonder vermoeide ogen te krijgen zoals wel bij een Tablet of smartphone het geval kan zijn.  De nieuwste generatie, de PRS-t2 is nog sneller dan zijn voorganger en leest dus nog soepeler door. Door de ingebouwde internetverbinding kun je altijd boeken downloaden en eenvoudig internetten. Bekijk onderstaande video over het gebruik van de PRS-t2 e-reader

De voordelen van de ereader van Sony: 

Leest net als van papier
De Sony ReaderTM is de lichtste eReaders ter wereld. De prs-t2 ligt in de hand als een echt boek, en het speciale beeldscherm ziet eruit als een papieren bladzijde. Digitaal lezen met echt ouderwets leesplezier!

Twee maanden leesplezier op één batterij
Vergeet niet waar je de oplader hebt gelaten want je kunt tot 2 maanden lezen voordat je weer moet opladen.

1200 eBooks op 2 GB intern geheugen
De Sony ReaderTM heeft een intern geheugen van maar liefst 2 GB en biedt ruimte voor 1200 boeken. Dus u zit nooit meer om leesvoer verlegen.

Makkelijk nieuwe eBooks downloaden via Wi-Fi
Boek uit? Via Wi-Fi koopt u zo weer een nieuw boek. Zie onderstaande omschrijving hoe u dit kunt doen.

Stel zelf je favoriete lettertype en lettergrootte in
Je kunt naast de lettergrootte ook kiezen voor uw favoriete lettertype, iets dat met gewone boeken toch lastig is..

Zoek informatie op in een woordenboek of op Wikipedia, Google, Facebook en Evernote
U zit nooit meer om een woord verlegen, want u zoekt elke term zo op in de ingebouwde woordenboeken. Of zoek via Wi-Fi online op Wikipedia, of bij diensten zoals Google, Facebook en Evernote.

Hoe kan ik E-books downloaden?

Via Bol.com heb je toegang tot de bookstore, een digitale boekenwinkel. Je kunt daar 24 uur per dag boeken bestellen en direct lezen. De prijzen van e-books liggen lager dan de papieren versie.


 

PRS-t2 leeslampje en beschermhoes

sony-psr-t2-coverOm er zeker van te zijn dat je overal kunt lezen en dat de e-reader heel blijft, heeft Sony een slimme oplossing: Een beschermhoes met leeslampje in een. Je koopt deze cover in 2 kleuren vanaf €49,- bij Wehkamp.nl Meer informatie en bestellen