Home / Leuke gadgets / iPhone opener van Intoxicase voor in de Mancave

iPhone opener van Intoxicase voor in de Mancave

iPhone OpeneriPhone opener is de nieuwste biergadget voor in de Mancave. Open je biertje met dit oersterke iPhone hoesje. De Spicebox Intoxicase heeft een ingebouwde bieropener en beschermd tegelijkertijd je iPhone tegen valschade. Met een speciale app telt de iPhone case het aantal biertjes dat je hebt geopend . Geschikt voor iPhone 4(s) en iPhone 5. Nu bestellen bij Telecom-winkel

 

  

Unboxing Intoxicase iPhone opener

iphone-opener

Na het verwijderen van het verpakkingsmateriaal ontdekte Mancaving.nl een stevig aanvoelende iPhone-case. (zie foto hierboven). De hoes is van hard polycarbonate gemaakt. De opener zelf is van roestvrijstaal. De zwarte kleur geeft de case een stoere uitstraling in combinatie met de robuust uitgevoerde bieropener. De plus-versie van de Intoxicase heeft een uitklapbare opener waarmee de opener mooi is weggewerkt als de opener niet wordt gebruikt.

De Intoxicase Iphone opener wordt geleverd met een app (te downloaden via de Appstore) die bij houdt hoeveel biertjes (per merk) zijn geopend. Een absolute aanrader en onmisbaar in elke Mancave!

  

iPhone opener kopen

De Intoxicase Plus van Spicebox is momenteel in twee varianten te koop.  De eerste versie is geschikt voor de iPhone 4 en de iPhone 4S. Er is ook een versie voor de iPhone 5, dit is de Intoxicase Five.

De iPhone opener koop je bij Telecom-winkel.nl vanaf € 26,95 inclusief verzendkosten. Direct leverbaar.
Meer informatie en bestellen

logo-telecom-winkel

 

Altijd een opener bij de hand

Doordat je altijd je iPhone bij de hand heb je met de Intoxicase ook altijd een bieropener bij de hand. Via onderstaande video’s kun je zien hoe eenvoudig de iPhone flessenopener werkt.

 

iPhone opener app

iphone-opener-app

Voor de Intoxicase flessenopener is ook een gratis app te downloaden in de appstore. Met deze app kun je bijhouden hoeveel biertjes je al hebt geopend en een aantal extra’s zoals merkbier en of je aangeschoten bent. Een andere leuke feature is dat je ook je aantal biertjes kunt delen met je vrienden. Bekijk een demonstratie van de app via onderstaande video.

 Download de app in de appstore