Home / Leuke gadgets / Leuke gadgets voor in de man cave (voor minder dan € 20) (01-12-2010 update)

Leuke gadgets voor in de man cave (voor minder dan € 20) (01-12-2010 update)

Een man cave wordt pas echt leuk als deze is aangekleed met leuke gadgets. Bekijk hier onder een selectie van goedkope gadgets die minder dan € 20 kosten. Erg leuk om cadeau te geven of om zelf te kopen voor in de man cave.

Fire Bucket Asbak 

Leuke gadget kopen - Fire Bucket Asbak

Je mag tegenwoordig niet meer binnen roken in de horeca. Nu zit iedereen dus gezellig buiten een sigaretje te roken. De Fire emmer asbak van Suck UK maakt het nog sfeervoller.  De knalrode asbak laat zien dat het helemaal niet erg is om buiten te zitten en staat ook super stoer op de tuintafel. Het zand in de emmer zorgt ervoor dat hij niet wegwaait en je de sigaretten goed kunt uitdrukken.

Nu bestellen voor slechts € 11,95
 


 Invotis Deurstopper Golf

Leuke gadget kopen - Invotis Deurstopper GolfDeze deurstopper van Invotis is kleurrijk en praktisch tegelijk. Het vrolijke, speelse design zorgt ervoor dat de deurstopper er uitnodigend uitziet. Er kan meteen een potje golf gespeeld worden. Een erg leuke gadget dus! Dichtvallende deuren vormen geen probleem met deze prachtige deurstopper. De deurstopper wordt geleverd inclusief bal.

Nu bestellen voor slechts € 11,95
 
 

 

Suck UK Golfers Mok Golf

Leuke gadget kopen - Suck UK Golfers Mok GolfMensen drinken al miljoenen jaren uit mokken, het is tijd voor een mokkenrevolutie! Deze drinkmokken zijn voorzien van een bijzondere tweede functie. Kies voor een mok die je ook kunt gebruiken voor het golfen, als asbak of spaarpot. Een super  originele en  leuke gadget van Suck UK.

Nu bestellen voor slechts € 13,95

 


Wanted Voetbalspel Openlucht

 Leuke gadget kopen - Wanted Voetbalspel OpenluchtVoetballen wordt een stuk leuker met het voetbalspel van Wanted. Het spel werkt net zoals een flipperkast. De schijven in de vorm van een voetbal moeten bij de tegenstander in de goal belanden. De persoon met de meeste punten wint de wedstrijd. Een erg leuke gadget voor twee personen. Het voetbalspel maakt een leuk aanmoedigend geluid. Het spel wordt geleverd inclusief 10 voetbalschijven en exclusief batterijen.

Nu bestellen voor slechts € 18,95
Bargames: De ultieme onderzetters voor een gezellige avond

BarGames-leuke-gadgetEen leuke gadget voor in de man cave is Bargame.? Is het soms even  saai in de man cave? Met deze leuke onderzetters hoeft dat niet meer! Iedereen die met Bar Games Drink Mats bezig is geweest, zal het eindeloze vermaak zeker erkennen! De 30 onderzetters in deze geweldige set zijn voorzien van allerlei leuke opdrachten, spelletjes en quizzen.

 Kijk hier voor het volledige overzicht mer bar gadgetsvanafellen voor slechts €12,95