Home / Leuke gadgets / Muvit Mini Portable Speaker ervaring

Muvit Mini Portable Speaker ervaring

Muvit Mini PortableSpeaker reviewDe Muvit Mini Portable Speaker geeft je de mogelijkheid om in je Mancave of onderweg met vrienden te genieten van muziek op je smartphone of MP3-speler. Mancaving.nl heeft de kleine speaker uitgebreid getest en deelt de ervaring in dit artikel. De Muvit Mini Portable Speaker is een kleine speaker met een groots geluid. Eenvoudig aan te sluiten via de 3.5mm mini-jack die tegenwoordig op elke smartphone of MP3-speler zit. De speaker is voorzien van een oplaadbare accu en kan wel tot 6 uur onafgebroken muziek afspelen.

Nu te koop voor € 24,95 via MobielBereikbaar.nl

 Bekijk hieronder de video.

Bijzonder goed geluid

De Muvit Mini Portable Speaker heeft een gepatenteerd Bass-vacuumsysteem waardoor de lage tonen goed te horen zijn ondanks het kleine formaat van de speaker. Mancaving.nl heeft de Mini Speakers uitvoerig getest en gezegd kan worden dat het geluid veel beter en voller klinkt dan de gewone speaker van de smartphone. Er is absoluut geen sprake meer van het welbekende ‘koekblik’-geluid. Zeker gezien de prijs is het zeker de moeite waard om deze Portable speaker in huis te halen. Laat hem gewoon lekker in je tas zitten en je hebt overal en altijd een bijzonder goed geluid bij de hand.

Aansluitingen genoeg

Muvit Mini Portable Speaker kopenJe sluit een muziekspeler eenvoudig aan via de 3,5mm mini-jack die tegenwoordig standaard op elke MP3-speler of smartphone speler zit. Een nadeel is dat de standaardkabel voor het aansluiten van een muziekspeler wat aan de korte kant is. Dit is eenvoudig op te lossen door een aparte 3,5mm mini-jack naar mini-jack aan te sluiten via de aparte audio-ingang. Je kunt de Muvit speaker eenvoudig opladen via de bijgeleverde USB-stekker. In 2,5 uur is de accu volledig opgeladen en kun je tot wel 6 uur muziek luisteren.

Meer volume nodig? Geen probleem: sluit meerdere Mini Speakers aan elkaar en je krijgt direct een voller geluid. Ideaal voor als je wat meer lawaai wilt maken in de Mancave.

  

Ideaal voor onderweg

Muvit Mini Portable Speaker ervaringDe Muvit Mini Portable Speaker is ontworpen om mee te nemen voor onderweg of in de tuin. Ingeklapt is de Mini Speaker niet veel groter dan een golfbal. De slim ontworpen speaker wordt compleet geleverd met opbergtasje en een USB-oplader. Ideaal om mee te nemen naar het strand dus. Door een geniaal bedacht inklapsysteem past het apparaat prima in je binnenzak. De behuizing van het apparaat is trendy en van stevig materiaal die de speaker beschermd tegen schade bij een val.

 

 

Ervaring Muvit Mini Portable Speaker

De Muvit Mini Portable Speaker is een ideale geluidsbox van goede kwaliteit. Dankzij het slimme ontwerp klinkt de muziek overtuigend en geeft het geluid voldoende ‘body’ om bijvoorbeeld de speaker van de smartphone zelf ruimschoots te overtreffen. Bestel nu de Muvit Mini Portable Speaker voor slechts € 24,95 bij MobielBereikbaar.nl

Technische specificaties:

Input: L/R320mV
Uitgangsvermogen : 3 Watt
Frequentiebereik : 180Hz- 18KHz
Weegt : 80 gram
Signaal / ruisverhouding:  >80 dB
Afmeting:  60 mm x (h) 47,5 mm
Battery Charging Voltage: 5V/0.5V
Oplaadtijd : 2,5 uur
Speeltijd: tot 6 uur onafgebroken

 

Logo Mobielbereikbaar.nl

Kijk hier voor meer accessoires voor jouw toestel!