Home / Leuke gadgets / Radiografisch speelgoed / Air hogs kopen voor in de Mancave

Air hogs kopen voor in de Mancave

Air hogs is producent van het nieuwste op het gebied van radiografisch speelgoed. Vergeet de moeilijke besturing en maak kennis met de leukste radiografische bestuurbare voertuigen van dit moment. Op deze pagina vind je de populairste Air Hogs en zie waar je deze voordelig online kunt bestellen. Bekijk hier alle producten.

Air Hogs Hover Assault

air hogs hover assault kopenEen helikopter, race auto en raketwerper in één. Een geweldige gadget met een een stoer design. De Hover Assault wordt geleverd met 4 plastic raketten en is klaar om te vliegen, te springen en te rijden. Het is aan te raden dit voertuig alleen binnen te gebruiken.

Nu te koop bij Wehkamp.nl voor € 39,95. Air Hogs Hover Assault nu bestellen >> 

 

Air hogs Zero Gravity

airhogs laser zero gravity kopenDe besturing van deze op afstandbestuurbare auto is uniek. Met een laser geef je aan waar het voertuig naar toe moet rijden. Daarbij zijn muren en plafonds geen obstakel. De auto rijd gewoon onderste boven naar de richting van de laserstraal! En ook in het donker kun je er gewoon mee rijden dankzij de glow-in-the-dark elementen. Een ideale gadget dus voor in jouw Mancave!

Te koop bij Wehkamp voor € 39,95. Air Hogs Zero Gravity nu bestellen >>.

 

 

Video Air Hogs Zero Gravity

Vectron Air hogs

Air-Hog-Spin-Master-Vectron-Wave-UFOVoor dit UFO-achtig vliegding heb je geen besturing nodig. Dankzij de hoogtesensortechnologie zweeft de Vectron Wave automatisch over alles heen. Bestuur de Vectron met de beweging van je hand en kijk hoe de UFO blijft zweven. Je kunt met je vrienden een spelletje overgooien spelen.

 Te koop bij Wehkamp.nl voor € 25. Vectron Wave Air hogs nu bestellen >>

 

 

Video Vectron Wave Air Hogs