Home / Leuke gadgets / Radiografisch speelgoed / Rc heli en vliegtuig Silverjet Full Tilt Jet V-jet

Rc heli en vliegtuig Silverjet Full Tilt Jet V-jet

rc-heli-silverlit-osprey

Onlangs heeft Silverjet een nieuwe Rc heli gelanceerd: de Silverjet Full Tilt Jet V-Jet. Deze rc heli heeft ook de mogelijkheden om te vliegen! Natuurlijk is zijn de quadrones gaaf maar deze Silverjets zijn toch van een andere orde. Bestel deze rc heli direct voor slechts €79,95

Het is een zeer gave, radiografisch bestuurbare 3-kanaals combinatie van vliegtuig en helikopter: je laat de Full Tilt Jet als een helikopter recht omhoog opstijgen en daarna als vliegtuig wegvliegen. De vleugels kunnen inklappen, waardoor deze unieke functie mogelijk wordt gemaakt. Het design is uiteraard strak en heel revolutionair!

 

 

 

Hoe werkt de rc heli Silverlit Full Tilt Jet V-jet

rc-heli-silverlitDeze RC heli is geïnspireerd op de V-22 OspreyDit is het eerste vliegtuig ter wereld dat onder het zogenaamde tiltrotor concept werd ontwikkeld en in serie geproduceerd. Dit houdt in dat het verticale hefvermogen van een helikopter wordt gecombineerd met de hoge voorwaartse snelheid en tevens het grotere bereik van een normaal 2-motorig turboprop aangedreven vliegtuig. (wiki)

Doordat de vleugels onafhankelijk van de body kunnen draaien is het mogelijk om vanuit stil hangen in de lucht de rc heli te laten vliegen als een vliegtuig. Hierdoor heb je een rc heli en rc vliegtuig in één. In tegenstelling tot de meeste rc heli’s kun je dus vooruit, achteruit en naar boven. Ook is de Silverlit prima geschikt voor buitenshuis.

Bekijk onderstaande video voor een demonstratie van dit gave radiografische bestuurbare vliegtuig.

Meer informatie en bestellen van deze gave rc heli kan hier.