Home / Man cave interieur / Kabels wegwerken op 3 manieren

Kabels wegwerken op 3 manieren

Kabels wegwerken kan natuurlijk met de Blue lounge Cablebox, of je werkt kabels weg met internet via stopcontact. Maar er zijn nog veel meer manieren om je kabels van je iPhone of iPod weg te werken. We laten je graag drie stoere oplossingen zien.

Kabel wegwerken met de Drinn van Dutch US

kabels-wegwerken-drinnDe Drinn van Dutch Us is een redelijk bekende maar nog steeds een super handige uitvinding met een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Iedereen heeft er één, een mobiel, en iedereen heeft een lader. De Drinn is de perfecte oplossing om je mobiele telefoon op een handige en leuke manier op te laden. De stekker gaat door de opening van de Drinn in het stopcontact, de telefoon op het plateau, en laden maar. De Drinn bestel je vanaf €5,00

 

 

 

Kabel oprollen met de Cable Turtle snoeropwinder Giant

kabels-oprollen-cable-turtleDe `cable turtle` is een prima en goed uitziende kabelbinder. Vouw de `cable turtle` open, wikkel het snoer/kabel er omheen en doe hem weer dicht. De Giant versie is geschikt voor 5 meter kabel en maximaal 1000 W. Prima dus om je opladers mee weg te werken.
Uw snoeren zijn uit het zicht en de Cable Turtle houdt ze veilig. Kabel oprollen Cable Turtle bestel je vanaf €8,50

 

 

 

Kabelbinder Bobino

kabelbinder_bobinoDeze handige kabelbinders van Dutch Us zijn super handige hulp als je met je kabels in de war bent. Bobino is een fraai design snoeroproller en is verkrijgbaar in 3 maten: small, medium en large.
De handige platte vorm en het zachte materiaal waarvan Bobino is gemaakt, zorgen ervoor dat snoertjes gemakkelijk afgewikkeld en opgerold kunnen worden, waardoor ze goed op te bergen zijn. Er zijn diverse kleuren waardoor het eenvoudig is om kabels van kleurcodes te voorzien. Bobino is geschikt voor: iPods, mobiele telefoons, oor- en koptelefoons, USB kabels, verlengsnoeren en snoeren van allerhande apparatuur, zoals laptops, wekkerradio’s, babyfoons, camera’s en lampen, etc. De kabelbinder Bobino is te bestellen vanaf €3,00