Home / Man cave interieur / Schorem Barbier de echte Mannen kapper in Rotterdam

Schorem Barbier de echte Mannen kapper in Rotterdam

echte-mannen-kapper-in-rotterdamOp zoek naar een echte Mannen kapper in Rotterdam? Stap dan eens binnen bij Schorem Haarsnijder  en Babier. Deze “vrouwvrije zone” in rotterdam biedt de ultieme plek waar de man ook nog echt een man kan zijn. “Geen gezeik, knippen en scheren! Stap terug in de tijd, stap binnen bij  Schorem Haarsnijder en Barbier! Wij werken ZONDER afspraak!” aldus Schorem.

 Naast dit gave filmpje is er ook een gave website ontwikkelt rond dit concept. In de speciale courant “Het geschoren woord” legt één van de eigenaren het concept uit: “Heren, begrijp ons niet verkeerd, wij zijn gek op vrouwen, ik persoonlijk kan geen playboy besloten laten liggen en heb al menig nekspier verrekt bij het passeren van gelijk blonde of donkere dames in nauw sluitende kleding. Maar als er toch een plaats is waar ik mijn natuurlijke charme en cool kwijtraak, dan is dat ingepakt onder een roze plastic lakentje bij de kapper, omringt door vrouwen die zich prima op hun gemak lijken te voelen met een kilo zilverfolie in hun haar. Ik weet niet hoe jullie je hier voelen, maar ik weet vrij zeker dat ik hier niet thuis hoor. Waar is dit misgegaan?” Lees Het Geschoren woord voor meer informatie.

Schorem echte Mannen kapper in Rotterdam t-shirts en goodies

Schorem_t_shirt__50b7ae5252106Op de website van schorem is een webshops ingericht om allerlei gave t-shirts en posters voor in de mancave. Een origineel cadeau voor je mancave vrienden is wellicht een waardenbon voor een knip en scheerbeurt. Uiteraard inclusief een glas Whiskey.

 

 

 

 

Bezoek Schorem Haarscnijder en Barbier