Home / Man cave interieur / Mancave spullen vinden: Gebruik Marktplaats

Mancave spullen vinden: Gebruik Marktplaats

Het vinden van spullen voor je Mancave is niet altijd eenvoudig. Je kunt natuurlijk rommelmarkten afstruinen voor het vinden van een dartbord of een bierglas. Kijk op Meukisleuk.nl voor een overzicht van rommelmarkten bij jou in de buurt.

Toch heb je veel geluk nodig om iets passends te vinden op een dergelijke markt. Een plek waar je wel snel zult slagen voor je ultieme Mancave-inrichting is Marktplaats. In dit artikel lees je hoe je het beste kunt zoeken naar Mancave spullen en geef ik een overzicht van wat je er zoal kunt vinden.

Mancave interieur zoeken via Marktplaats

Mancave spullen kun je heel eenvoudig vinden door naar de website van Marktplaats te gaan en te zoeken met het trefwoord “mancave”. Je zult versteld staan van het grote aanbod aan objecten voor in je Mancave.

Ben je op zoek naar iets uit de jaren ’60 en ’70? Gebruik dan het woord ‘vintage’. Je vindt dan leuke lampen en oude kasten met verrassende designs.

Ik vond er de volgende opmerkelijke spullen:

Motorblok salontafel V12 V8 Supercharger Mancave

Een motorblok met verlichting dat als onderstel dient voor een tafel. Dit bijzondere voorwerp hoort in een echte Mancave thuis.

Mancave spullen

Zitting Bank Bioscoop Thuisbios Relax Mancave Chillruimte

Bioscoopstoelen nodig? Kijk gerust op Marktplaats wat de kans is groot dat je ze daar kunt vinden.

$_85-2

Kever bank voor in de man cave

De achterkant van een oude Kever is omgetoverd tot bankstel. Zeer creatief en is een eye catcher voor in de mancave.

$_85-3