Home / Man caves / CigaRV: De mobiele Man Cave

CigaRV: De mobiele Man Cave

Mobiele Man Cave

 

 

 

 

 

 

 

In het land van de oorsprong van de Man cave, Amerika, is nu ook de mobiele man cave ontwikkeld.

 CigaRv: de mobiele  man cave

Als een oplossing voor het strenge rookbeleid in Californie, biedt de CigaRv, sigaren en sport in een luxe lounge-omgeving.
Gemaakt van een klassieke zesenhalve meter lange, GMC camper biedt  deze mobiele man cave mannen de gelegenheid om vrij te roken in een comfortabele, goed geventileerde sigaarlounge op vrijwel elk evenement.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de eerste twee maanden heeft de CigaRv onder andere op Golfevenementen, bij lokale café’s en op andere grote evenementen gestaan.

 Mobiele Man cave populair

 De meer dan 300 Fans op Facebook geven aan dat dit concept een succes gaat worden.  (http://www.Facebook.com zoeken: CigaRv).

 

De CigaRv is vooralsnog actief in de hele Bay Area en Noord-Californië en is beschikbaar voor prive party verhuur. Het wachten is nu op de eerste Nederlandse mobiele man cave

Informatie over de mobiele Man Cave

 Voor meer informatie over CigaRv – De mobiele man cave, neem dan contact op met:

Website – CigaRV Mobile Mancave

Facebook – Facebook Fanpage

 

Cigar roadtrip

Heb je een een sigarenkamer of een CigaRV en ben je nog op zoek naar goede sigaren? Boek dan een reis naar Cuba. Cuban Cigars zijn het summum van de sigaren. Ga gezellig met je vrienden met een groepsreis naar Cuba. Dit kan via Shoestring.nl. Shoestring.nl organiseert reizen op een voordelig en avontuurlijke manier. Zo kun je al vanaf €1549,- Meer informatie en boeken