Home / Eten & Drinken / Jura Ena 3 & en Ena 7 koffiemachines aanbieding (update 19-06-2011)

Jura Ena 3 & en Ena 7 koffiemachines aanbieding (update 19-06-2011)

In ons vorige artikel hebben we al een aantal goedkope koffiemachines besproken. Het uitstekende merk Jura koffiemachine mag niet ontbreken. We laten je graag ook deze machines zien. In dit artikel worden de Jura Ena serie en de  Jura Impressa koffiemachine gereviewed.

Jura Ena serie

jura-ena7-goedkoopOm eenvoudig, volautomatisch, een lekkere espresso te zetten , heeft Jura de Ena serie. De Jura Ena 3 is de goedkoopste Jura koffiemachine. Compact en eenvoudig qua bediening en  zet in een handomdraai koffie. Wil je ook cappuccino maken, neem dan de Jura Ena 7 serie. Deze heeft de mogelijkheid om eenvoudig een cappuccino te maken. De Ena serie is in diverse kleuren beschikbaar. De prijzen beginnen bij € 599 voor de Ena 3 en de Ena 7 prijzen beginnen bij  € 659. De volledige specificaties kun je hier terug vinden.

Jura Ena 7

Bekijk PrijsType koffiemachineWinkelLevertijdBestellen€559,-Jura Ena 3Koffiediscounter.nlDirect leverbaarnu-bestellen€659,-Jura Ena 7Koffiediscounter.nlDirect leverbaar!nu-bestellen€699,-Jura Ena 3Kaldiwebshop.nlDirect leverbaarnu-bestellen€799,-Jura Ena 7Kaldiwebshop.nlDirect levervaarnu-bestellen

Jura Impressa J9 Touch TFT serie

Jura-impressa-j9-touch-tftBen je op zoek naar een luxe en eenvoudig te bedienen koffiemachine? Neem dan de Jura Impresso J9 Touch TFT. Deze koffiemachine is voorzien van een tft scherm waar eenvoudig je favoriete koffie mee is in te stellen. Een groot waterreservoir en grote bonenreservoir, superstil en naar eigen smaak de koffiemachine afstellen. Dit kan met het topmodel de Impresso J9 Touch.

 

Impressa J9 Touch specificatie

  • TFT-display met Rotary Selection
  • Latte macchiato en cappuccino met één druk op de knop zonder dat het kopje hoeft te worden verplaatst
  • Traploos in hoogte verstelbare cappuccino-uitloop (110 – 153 mm)
  • Dubbele laklaag in Briljantzilver met metallic effect
  • Roestvrijstalen isoleer-melkhouder
  • Zero Energy Switch

Prijzen Jura Koffiemachine

PrijsType koffiemachineWinkelLevertijdBestellen
€1752,-Jura Impressa J9 Touch TFTcoolsound.nlDirect leverbaarnu-bestellen
nnbJura Impressa J9 Touch TFTKoffiediscounter.nlNog niet leverbaarnu-bestellen

Jura aanbiedingen demomodellen

Wil je een extra voordelige Jura aanbieding? Kies dan voor een demomodel bij de Koffiediscounter. Een Ena3 al vanaf € 499

Heb je al een Jura koffiemachine? Lees dan ons artikel over de beste koffiebonen.

Bekijk hier de video over de werking van de Impressa J9 Touch TFT