Home / Eten & Drinken / Nespresso Magimix Maestria kopen voor in de Mancave

Nespresso Magimix Maestria kopen voor in de Mancave

Nespresso_magimix_Maestria_kopenDe populaire Pixie en U serie hebben een nieuwe en stijlvolle premium broer erbij. De Maestria van Magimix De Maestria heeft een aantal nieuwe features zoals de lungo en de espressoknop. Hiermee kun je met elke knop 5 koffiesterkte standen instellen. En omdat de Maestria een volwaardige koffiemachine is heeft de Meastria een stoompijpje om lekker cappuccino’s te kunnen maken.

Verschillen Nespresso Magimix Maestria en Gran Maestria

Naast de standaard aeroccino melkopschuimer heeft de Gran Maestria ook een warmhoudplaat voor de espresso kopjes. Dit is een musthave voor elke Barista. De aerocinno werkt nog eenvoudiger dan het standaard stoompijpje. Drink je vaak cappuccino’s? Dan raden we je aan om de Gran Maestria Nespresso apparaat te kopen. Naast de genoemde verschillen zijn de Meastria en Gran Maestria de Nespresso Magimix machine’s die allebei beschikken over een pompdruk van 19 bar. Het opvangbakje van 14 cups en een waterreservoir van 1,4 liter zorgt er voor dat je voldoende kopjes kan zetten. Zeker omdat de opwarmtijd van het water slechts 25 seconden is. 

Nespresso Magimix Maestria kopen en aanbiedingen

De Maestria kopen kan vanaf  € 399,00, in de kleur Ivoorwit. de gran maestria kost ongeveer € 500,00, en is verkrijgbaar in de kleur zilver (magimix). Direct bestellen bij de goedkoopste webshop? Klik hier

Bekijk ook onderstaande review van deze zeer fraaie koffiemachine.

 Samengevat heeft Nespresso weer een schitterende nieuwe nespresso apparaat in de markt gezet. De volgende voor en nadelen van deze Nespresso machine zijn te benoemen:

Voordelen

Robuust en kwalitatief goed gebouwd
Snelle opwarmtijd en zet snel een espresso
Laag energieverbruik
Eenvoudig in gebruik
Groot waterreservoir

Nadelen
De koffiecups zijn prijzig
Het stoompijpje werkt niet optimaal (daarom advies om Gran Maestria te nemen)