Home / Eten & Drinken / 5 alchohol gadgets voor in je Mancave

5 alchohol gadgets voor in je Mancave

Eén van onze favoriete gadget winkels blijft Megagadgets.nl. Ze hebben elke keer weer nieuwe producten. Vaak zijn ze perfect voor in je Mancave. Dit keer laten we je de 5 leukste Alcohol gadgets zien.

Chemical shot glasses

Er zijn vele shotglaasjes zoals de Tic Tac Toe shotglaasjes of de reageerbuis shotglaasjes. Nieuw zijn de Chemical shot glazen. De vier glaasjes hebben een meetlijnen tot 50 ml om je eigen chemicalien te mixen. Ideaal om in de sfeer te blijven tijdens een binge watch sessie van Breaking Bad.

chemical

 

 

 

 

 

 

 

 

De Chemical Shot Glasses zijn verkrijgbaar bij Megagadgets.nl voor €4,95

LED Drank dispenser

Voor de echte bar uitstraling van je Mancave kan een drank dispenser niet ontbreken. Deze led drank dispense heeft plaats voor 4 flessen van je favoriete drank. Door het anti-lek mechanisme wordt het geen rommeltje in je Mancave en kun je elke keer een net 25ml shotje tappen.

led-bar-dispenser

 

 

 

 

 

 

 

 

De Led Drank dispenser is verkrijgbaar bij Megagadgets.nl voor €59,95

Cocktail spinner kopen

Voor het echte Tom Cruise werk kun je natuurlijk maandenlang oefenen om de perfecte Cocktail te shaken. Tot die tijd kun je ook de Cocktail spinner gebruiken. Deze gave gadget maakt in een handomdraai de perfecte gemixte cocktail. Door de speciale beker kun je je drank direct vanuit de cocktail spinner in een cocktail glas schenken.

cocktail_spinner

 

 

 

 

 

 

 

 

De Cocktail spinner bestel je bij Megagadgets.nl voor €29,95

Bier tasting set

Deze bier tasting set is ideaal om je kennis over bier en het serveren van de diverse biersoorten te vergroten. De set van vier bierglazen en de bijhorende gids laten je zien welke bierglas je voor elke biersoort kunt gebruiken. De stoere serveerplank maakt het geheel compleet. Je hoeft alleen nog zelf de bijbehorende biertjes te kopen.

 

beer-tasting-set

 

 

 

 

 

 

 

 

De bier tasting set koop je bij Megagadgets.nl voor €39,95

Roulette drankspel

Wellicht een beetje flauw, maar het roulette drankspel zorgt in ieder geval voor een gezellige avond.

Het idee van het spel is dat iedere speler draait en het nummer waar het balletje op valt correspondeert met het shotglaasje. Is het shotglaasje al leeg dan hoef je uiteraard niets te drinken. Maar je kunt het glaasje natuurlijk ook elke keer bijvullen. Bekijk onderstaande video om te zien hoe gezellig dit spel kan zijn.

Roulette drankspel bestel je bij Megagadgets.nl voor €9,95