Home / Eten & Drinken / Goedkope koffiemachines vergelijken en kopen (update 15-03-2013)

Goedkope koffiemachines vergelijken en kopen (update 15-03-2013)

goedkope-koffiemachine-philips-saecoNaast bier en sterke drank is ook koffie een must in de Man Cave. Aangezien Senseo apparaten in de keuken horen heeft Mancaving.nl een aantal echte koffiemachines onderzocht. Naast de verschillende koffiemachines is ook de zetmethode een belangrijk onderdeel in de keuze. Zo kun je kiezen voor een bonenmachine, nespressocups,  of het dolce gusto systeem. Mancaving.nl geeft per type machine aan welke het meest geschikt is.

 

Nespresso aanbieding

Nespresso heeft een geweldige aanbieding om je kennis te laten maken met Nespresso.  De nespresso aanbieding is de nespresso Pixie en is verkrijgbaar met een aanbieding voor slechts €119,- bij Wehkamp.nl. De Nespresso Pixie is het instapmodel koffiemachine. Echter doet deze niet onder voor de bijvoorbeeld de duurdere, maar zeer fraaie U serie van Nespresso.

koffiemachine-goedkoop-magimix

Wil je ook een lekker cappucino zetten dan kun je ook kiezen voor deze combinatie. De losse melkopschuimer zorgt voor een geweldige schuimlaag in een handomdraai. Deze set bestel je vanaf €162,-. Meer informatie en bestellen

 

 

 

 

De nespresso pixie is verkrijgbaar in een aantal kleuren zoals blauw en zwart. Kijk snel in onderstaand overzicht welke uitvoeringen er zijn en bestel snel een goedkope Nespresso.

AfbeeldingNespresso aanbieding PixiePrijsWinkelLevertijdInformatie webwinkel
nespresso-aanbieding-pixie-blauwNespresso Pixie Blauw€ 119Wehkamp.nlDirectthuiswinkel-waarborgnu-bestellen
nespresso-aanbieding-pixie-grijsNespresso Pixie Titan€ 119Wehkamp.nl1 weekthuiswinkel-waarborgnu-bestellen
nespresso-aanbieding-pixie-roodNespresso Pixie Rood€ 119wehkamp.nlDirectSnelle leveringnu-bestellen
nespresso-aanbieding-pixie-grijsNespresso Pixie Titan€ 119wehkamp.nlDirectSnelle leveringnu-bestellen
nespresso-aanbieding-pixie-roodNespresso Pixie Rood€ 119Wehkamp.nlDirectthuiswinkel-waarborgnu-bestellen

  

Koffiemachines bonen kopen

De meest populaire koffiemachine voor bonen is van het merk Saeco van Philips.  Deze overcomplete koffimachine van Saeco bevat naast de perfecte espressomachine, een volledige opschuim unit. De koffiemachine is in 30 seconden gebruiksklaar. Deze geavanceerde machine herkent het type koffieboon en past de maling automatisch aan. De Philips Saeco Intelia Evo koffiemachine is verkrijgbaar vanaf € 899 bij de Wehkamp.nl  meer informatie en bestellen>>

Voor een review van de koffiemachines Philips Saeco bekijk de video

Wil je ervaringenen specificaties bekijken? kijk dan op de site van Wehkamp.nl

Nespressomachine

goedkope-koffiemachine-magimix-m400-maestria-creme-nespresso-apparaatNespressomachine werkt met speciale Nespresso capsules. Met de Nespresso Maestria van Magimix is een zeer stijlvolle en betaalbare koffimachine, kwaliteit koffie zetten was nog nooit zo makkelijk! Met één druk op de knop de lekkerste cappuccino of Latte Macchiato. Welkom in de wondere wereld die Magmix Maestria M400! Deze machine werkt met Nespresso capsules én heeft verschillende instel mogelijkheden. De retrolook past in elke mancave.

 

Bestel de Nespresso Maestria van Magimix vanaf €399 bij de Wehkamp.nl Meer informatie en bestellen>>

goedkope-nespresso-machine-pixie

Een goedkoop alternatief om wel de smaak maar de niet de kosten van een duur Nespressoapparaat. Kies dan voor de de goedkope Nespresso Pixie machine. Dit is een goedkope nespresso koffiemachine en extra voordelig te bestellen via de Wehkamp.nl 

  meer informatie en bestellen vanaf €119,- >>

 

 

 

Dolce Gusto koffiemachine

krups-nieuw-dolce-gusto-circolo-kp5002-kopen-aanbiedingDe dolce gusto koffiemachine van Krups is een bijzondere koffiemachine. Deze machine gebruikt Dolce Gusto cups maar de vloeistoffen komen niet in aanraking met de machine. De machine blijft daarom altijd schoon. Daarnaast heeft de dolce gusto een bijzonder ontwerp. de dolce gusto is eenvoudig te bedieningen en kan hete en koude dranken maken. Er zijn divere dolce gusto capsules beschikbaar zoals de dolce gusto espresso, dolce gusto cappucino en de dolce gusto espresso intenso, het sterke broertje van de espresso. Krups heeft een aantal mooie modellen, maar de dolce gusto circolo is wel heel bijzonder. Mancaving.nl heeft de dolce gusto als aanbieding gevonden bij Koffiediscounter.nl. Je kunt de dolce gusto cirolo al kopen voor slechts  €135,- bij de Wehkamp.nl

Wil je ervaringen en specificaties bekijken? Kijk dan op de site van Wehkamp.nl

 

Koffiezetapparaat bonen

koffiezetapparaat-bonen

 

Een oud concept in een nieuw jasje is het koffiezetapparaat van Philips. Dit koffiezetapparaat biedt namelijk de mogelijkheid om filterkoffie te zetten met ongemalen bonen. Door de ingebouwde koffiebonenmaler zet je elke keer verse koffie met verse bonen.

Kenmerken:
– sterkteregeling om de intensiteit van uw koffie aan te passen
– LCD scherm voor een intuïtieve interface
– ingebouwde conische slijpstenen voor versgemalen koffie
– maalselectieknop voor versgemalen koffie naar uw persoonlijke smaak
– versheidsindicator voor altijd gegarandeerd versie koffie
– permanent vaatwasmachinebestendig koffiefilter voor uw gemak
– uitschakelbare maalfunctie voor het gebruik van gemalen koffie
– maalt en zet 2 tot 12 kopjes verse koffie tegelijk.

De Philips HD7751/00 koffiezetter is onder andere te bestellen bij Wehkamp.nl voor €114,-

Een alternatief voor de Philips, is het koffiezetapparaat van  Princess.

Bestron DCM688T koffizetapparaat.

Bestron_DCM688T Altijd heerlijke verse koffie met deze Bestron koffiezetter. De maalgraad van de bonen en de sterkte van de koffie is instelbaar zodat je altijd jouw favoriete kopje koffie kunt zetten. Met hoogwaardig conisch maalwerk en een capaciteit van 250 gram bonen. De gemalen koffie gaat automatisch naar de koffiefilter.

Decafé
De molen kan ook worden uitgeschakeld, zodat elke filtermaling, zoals decafé, ook gebruikt kan worden in deze koffiezetter. De koffiezetter heeft een inhoud van 1.25 liter, dat zijn 10 – 12 kopjes. Hij is voorzien van een druppelstop, warmhoudplaatje, 24-uurs timer en schakelt automatisch uit.

De Bestron koffiezetter kost €79,95 en is onder andere te bestellen bij Wehkamp.nl.

Cuisinart DGB900BCE

cuisineart-koffiezetter

 

Tenslotte is sinds kort ook de Cuisinart DGB900BCE goedkoop te bestellen bij Wehkamp.nl. Deze machine heeft als extra feature dat de sterkte van de koffie door middel van een knop kan worden ingesteld.

De Cuisinart DGB900BCE kost €183,99 bij Scheerenfoppen.nl>>