Home / Gaming / SimCity 2013 kopen (pre-order aanbieding)

SimCity 2013 kopen (pre-order aanbieding)

SimCity 2013 kopenSimcity 2013 is de vijfde deel uit de serie. Ook in dit deel ben je weer uren zoet met het besturen van je stad. Het spel ziet er zeer fraai en gedetailleerd uit. Voor het eerst is het nu ook mogelijk om samen met je vrienden online een volledige regio te besturen. Dit levert unieke “achievements” op. Geen idee is te gek: Jij bouwt de stad op zoals jij dat wilt. Dankzij de nieuwe “Glassbox Engine” wordt de stad natuurgetrouw weergegeven. Je kunt op zo ver inzoomen dat je de Sims naar hun werk ziet gaan of ziet genieten aan het zwembad. Dat wordt dus heel snel SimCity 2013 kopen en urenlang bouwen aan de stad van je dromen.

Vanaf 07-03-2013 ligt het spel in de winkels. Uiteraard is de game nu al te bestellen (pre-order) zodat je het spel als eerste in huis hebt! SimCity 2013 is te online te bestellen (pre-order) voor PC vanaf € 49,99 bij Dixons.

Speel SimCity 2013 online

Je kunt online je vrienden helpen door brandweer en politie eenheden te sturen. Je kunt het ook tegen vrienden opnemen door als eerder grotere gebouwen (één van de wereldwonderen bijvoorbeeld) te plaatsen of meer punten te halen in het klassement. Via updates komen er steeds nieuwe uitdagingen die je helpen meer punten te verzamelen. Wat dacht je van het lanceren van een spaceshuttle of zorg er samen voor dat milieuproblemen worden opgelost. Dit is de beste SimCity ooit!

SimCity 2013 kopen (pre-order aanbieding)

Er zijn drie verschillende edities van het spel. De collector’s edition, Limited edtion en de Standaard editie.

SimCity 2013 is o.a. te koop bij: