Home / Gaming / Skylanders Swap Force goedkoop kopen

Skylanders Swap Force goedkoop kopen

Skylanders Swap Force goedkoop kopenSkylanders Swap Force goedkoop kopen via de website. Beleef het nieuwste avontuur met nieuwe Skylanders in de magische wereld van Skylands. Uiteraard zijn er weer nieuwe personages te verzamelen waarmee je in de game de strijd kunt aangaan. De verhaallijn gaat over een vulkaan die de magie op Skylands regelt. Lange tijd beschermde SWAP Force de vulkaan, maar na een hevig gevecht kwamen de Skylanders terecht in een uitbarsting. Aan jouw de taak om de Skylanders te redden met behulp van de nieuwe Portal of Power.

Nieuw in Swap Force is de mogelijkheid om de onder- en bovenkant van de 16 figuren met elkaar te combineren. Hierdoor heb je meer dan 250 unieke karakters in het spel. Ook zijn er nieuwe eigenschappen toegevoegd aan de Skylanders SWAP Force. De Skylanders kunnnen nu vliegen, klimmen, graven of ’teleporten’. Hiermee kunnen nog niet ontdekte gebieden vrijgespeeld worden. Naast de 16 nieuwe figuren zijn er 8 nieuwe LightCore karakters en 16 hernieuwde versies van de populaire figuren uit de vorige series.  Kortom het nieuwe spel biedt meer dan genoeg speelplezier voor jong en oud!

Vanaf 17-10-2013 verkrijgbaar bij FreeRecordshop voor Wii, Wii U, PS3, Xbox 360 en Nintendo 3DS.

Wat zijn Skylanders Swap Force?

De SWAP Force Skylanders-personages hebben het talent om hun vaardigheden en krachten te verwisselen. Haal de zestien figuurtjes uit elkaar en combineer hun onderdelen om hun krachten en vaardigheden te veranderen. Je kunt in totaal 256 unieke combinaties maken! Skylanders is speelgoed dat bedacht en ontworpen is door uitgever Activision. Speelgoedfiguren van plastic worden op een plateau (de ‘portal’) geplaatst die verbonden is met een spelcomputer. Bij Skylanders wordt ook een spel geleverd met de naam Spyro’s Adventures. Er zijn verschillende speelgoedfiguren te verzamelen die in het spel tot leven komen. Elke pop heeft unieke eigenschappen. Dit maakt het verzamelen van de speelgoedfiguren zo gewild. Skylanders is één van de best verkopende poppenserie, nog beter dan Star Wars zelfs!

Er zijn drie series van Skylanders. Skylanders: Spyro’s Adventures, Skylanders Giants en de meest recente versie Skylanders Swap Force.

FreeRecordshop: Nu Skylanders Swap Force goedkoop kopen voor diverse gameconsoles

Waar Skylanders Force goedkoop kopen?

 Xbox 360
Skylanders SWAP Force Starter Pack € 70,99

Wii 
Skylanders SWAP Force Starter Pack € 66,99

Wii U
Skylanders SWAP Force Starter Pack € 74,99

Playstation 3
Skylanders SWAP Force Starter Pack € 70,99

Nintendo 3DS
Skylanders SWAP Force Starter Pack € 66,99

Xbox One
Skylanders SWAP Force Starter Pack € 74,99

Playstation 4
Skylanders SWAP Force Starter Pack € 74,99

Bekijk Skylanders Swapforce video

 Officiële trailer Skylanders Spyro’s Adventures