Home / Gaming / Xbox360 / Assassins Creed kopen 3 voor in de Mancave

Assassins Creed kopen 3 voor in de Mancave

Assassins-Creed-kopen-3Assassins Creed kopen voor in de Mancave is een super afwisseling op de games Halo, Fifa 13 of Black ops 2.  Assasins Creed is inmiddels alweer aan deel drie toe. Dit keer ben je half brit, half Indiaan.  De gevechtslinies worden getrokken. Bloedvergieten is onvermijdelijk. Uit het gloeiende as van zijn brandend dorp staat een nieuwe assassin op. Geboren als half Brit en half Mohawk zal zijn gevecht voor vrijheid worden gesmeed in de vlammen van de revolutie.

Direct Assassins 3 goedkoop kopen? Bestel dan hier  goedkoop bij de betrouwbaarste webshop

Assassins Creed releasedatum

Assassins Creed 3 is op 31 oktober uitgekomen. Dit houdt in dat je direct kunt bestellen en dus morgen al kunt spelen. Bekijk hier hoe je direct Assasins Creed 3 kunt kopen.

Assassins Creed voor xbox 360, Playstation 3 en PC

De nieuwste serie is verkrijgbaar voor alle consoles en pc. Je hoeft dus niet perse een Xbox 360 te hebben om AC 3 te kunnen spelen.

Assassins Creed kopen de beste aanbiedingen

Graag laten we je zien waar je Assassins Creed goedkoop kunt kopen. We werken de lijst dagelijks bij zodat je altijd een goedkope aanbieding hebt bij de betrouwbaarste webshops.

Volgt binnenkort

Limited edition voor xbox 360

assassins_creed_kopenUiteraard zijn er ook een aantal limited editions verkrijgbaar. Helaas zijn de meest versies uitverkocht. Er is nog één special edition verkrijgbaar met extra digitale content. Meer informatie en bestellen >> 

Wat is er nieuw in Assassins Creed 3

Allereerst kunnen we je aangeven dat Assasssins Creed in een heel nieuw tijdperk afspeelt. Geboren als half Brit en half Mohawk zal zijn gevecht voor vrijheid worden gesmeed in de vlammen van de revolutie. Schakel je vijanden uit met een uitgebreid wapenarsenaal waaronder bogen, pistolen, de Tomahawk en het kenmerkende lemmet van de Assassins Orde. Ontdek dichtbevolkte steden, uitgestrekte wildernissen en gevaarlijke frontlinies. Een gloednieuwe engine toont de brutaliteit en schoonheid van een natie welke in de ban is van een epische oorlog voor onafhankelijkheid.

Bekijk ook onderstaande trailers en ingame video’s om een indruk te krijgen van dit nieuwe veelbelovende game voor xbox360.