Home / Gaming / Playstation 3 / AC4 kopen – Assassin’s Creed IV Black Flag voordelig bestellen

AC4 kopen – Assassin’s Creed IV Black Flag voordelig bestellen

AC4 goedkoopLees in dit artikel waar je AC4 voordelig bestelt. Vanaf 1 november 2013 beschikbaar. Pre-order nu voor Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4 en PC bij FreeRecordshop.nl

Nu AC4 kopen en krijg toegang tot “The Watch”. Hiermee krijg je het laatste nieuws, aankomende evenementen toegang tot exclusieve fan art.

 The Assassin’s Creed IV Black Flag Skull Edition bevat: 
– Een steelcase in de kleuren van de Gouden Eeuw van de Piraterij. 
– Een kwalitatief artboek met artwork van de game. 
– De officiële soundtrack van de game. 
– Een envelop met 2 litho’s 
– Vrij te spelen bonus content: 
* 2 extra solomissies voor 30 minuten extra gameplay 
* Hidden Mystery: Volg het pad van Stede Bonnet en ontdek de geheimen van zijn avonturen op het prachtige eiland St. Lucia. 
* Sacrificed Secrets: Vind de verloren schat van kapitein Drake terug! Terwijl je het exotische Island of Sacrifices ontdekt haal je Golden Flintlocks en Cutlass terug. 
* Extra single player- en multiplayer-items: Captain Kenway’s Legacy.

Over AC4

Het vierde deel van Assassin’s  Creed speelt zich af in het Caraïbisch gebied. Rondom Cuba om precies te zijn. Denk dus aan tropische eilanden en oude steden zoals Havana. Maar ook het Jamaicaanse Kingston zal centraal staan in het spel. Het is 1715. Piraten heersen over het Caraïbisch gebied. Daar hebben ze een eigen republiek opgericht zonder wetten en regels waar corruptie, gierigheid en wreedheid aan de orde van de dag zijn. 
Onder deze schurken bevindt zich een jonge kapitein die de naam Edward Kenway draagt. Zijn strijd voor glorie heeft hem het respect opgeleverd van legendes als Blackbeard, maar heeft hem tegelijk ook dieper in de eeuwenoude strijd tussen de Assassins en Tempeliers getrokken. Deze strijd kan alles vernietigen wat de piraten tot dusver hebben opgebouwd. Welkom in het Gouden Tijdperk van de Piraterij. Uiteraard zullen de inmiddels traditionele spelelementen zoals het sluipmoorden en beklimmen van daken en torens een belangrijk onderdeel van het spel vormen. Het varen met boten en het uitvechten van zeeslagen is verder uitgebreid in AC4. Je kunt nu een schip enteren zonder dat het spel wordt onderbroken. Dit moet de spelervaring een stuk aangenamer maken. Mooi uitgewerkt zijn ook de orkanen en stormen waar je schip in terecht kan komen. Als je niet oppast zal je schip zwaar beschadigen en ten onder gaan. Nieuw is de mogelijkheid om onder water naar schatten te zoeken (zoals in GTA V het geval is).

AC4 kopen bij Nedgame.nl

AC4 Special Edition Playstation 4: http://www.nedgame.nl/playstation-4/assassins-creed-4-black-flag/1994581510/ € 65

AC4 Special Edition Xbox 360: http://www.nedgame.nl/xbox-360/assassins-creed-4-black-flag–special-edition-/1994581010/ € 57

AC4 Special Edition Playstation 3: http://www.nedgame.nl/playstation-3/assassins-creed-4-black-flag–special-edition-/1994581040/ € 57

Bekijk de trailer Assassin’s Creed IV: Black Flag