Home / Leuke gadgets / Peli case kopen voor in de Mancave

Peli case kopen voor in de Mancave

Peli case zijn bekend van series zoals Crime Scene Investigation, Flashpoint en worden gebruikt in het Amerikaanse leger. Een coole manier dus om je kostbare gadgets veilig op te bergen. En met veilig bedoelen we ook echt veilig: Waterdicht, onverwoestbaar en kan tegen enorme drukverschillen. Mancaving.nl laat je graag zien waarom je een Peli Case zou moeten kopen.

Je besteld de Peli cases voordelig bij Camera.nl Meer informatie en bestellen >>

Peli case assortiment
peli-case

Het peli case assortiment bestaat uit zo’n 25 verschillende waterdichte koffers van formaat om je iPhone veilig in te bewaren tot het vervoeren van complete computers. De meest gangbare peli case lopen in de range van type 1150 tot en met 1614. Daarnaast zijn er nog de Micro cases en de Cube casings. Met name de laatste range is bedoeld voor zeer grote objecten zoals computers en servers.

Peli case zijn echt sterk

Dat Peli Case echt sterk zijn bewijzen de filmpje op Youtube. Wij hebben voor je de selectie met de beste filmpjes:

Pelicase Microcase

Peli case kenmerken

Dat de peli case indrukwekkend zijn bewijzen de bovenstaande filmpjes wel. De volgende kenmerken laten zien dat je bijna alles kunt doen met de pelicase om je kostbare spullen veilig te bewaren en te vervoeren:

De Pelicase is onbreekbaar, waterdicht, luchtdicht, stofdicht, chemisch bestand en corrosie bestendig. Het wordt gemaakt van Ultra High Impact CoPolymeer dat het uiterst sterk en duurzaam maakt.Voorzien van een automatisch overdrukventiel voor snelle opheffing van drukverschillen na verandering van atmosferische druk (bv. vliegen). De koffer voldoet aan de Nato eisen MIL C-4150J, IP-67 en ATA (Air Transportation Association).