Home / Leuke gadgets / Leuke gadgets nieuw voor 2013

Leuke gadgets nieuw voor 2013

2013 belooft weer een mooi jaar te worden voor leuke gadgets. Waren afgelopen jaar de Chipsmaker, Gyro driver en Nanoblocks polulair, zijn er voor 2013 weer 4 nieuwe gadgets die we graag met je willen delen.

Leuke gadgets Star Wars mat

star-wars-deurmatAls een echte Star Wars en filmfanaat wil je natuurlijk ook deze fraaie mat voor de deur van je Mancave. Zeker als je een thuisbioscoop in je Mancave hebt. Deze mat is van zware kwaliteit polyester gemaakt en zorgt ervoor dat iedereen kan zien dat je Star Wars fan bent. 

 Je bestelt de Star Wars deur mat vanaf € 24,95 bij Megagadgets.nl

 

 

 

 

 

Leuke gadget Drowning in debt peper en zoutstel

Drowning-in-debt-salt_pepperWil je een statement maken dat het niet goed gaat met de economie? Deze peper- en zoutvaten geven de strijd in onze maatschappij weer. De beeldjes vertegenwoordigen de werkende klassen die nauwelijks hun hoofd boven water kunen houden in deze moeilijke tijden. De mannetjes zitten gevangen in de peper- en zoutstel en verdrinken in hun schulden (oftewel peper en zout in dit geval). Als het peper en zout worden gebruikt, komen de mannetjes langzaam weer tevoren. Heb je te maken met werkloosheid of financiële druk, laat dan zien dat je bezig bent met deze politieke kwestie …..gewoon lekker in de Mancave! Bestellen vanaf 19,95 bij Megagadgets.nl

 

 

 

Leuke gadget Golfset voor in de Mancave

indoor-golfsetIn de Mancave je Golfskills bijwerken? Het kan met deze Office Golfset. Deze Golfset is overal naar toe mee te nemen en bied je de mogelijkheid om overal je Golfkunsten te oefenen. Deze indoor golfset heeft als mooie feature dat de bal automatisch wordt terugespeelt bij het putten. Ideaal dus om je vrienden de vermaken. Je bestelt deze leuke gadget voor €24,95 bij Megagadgets.nl

 

 

 

 

 

Leuke gadget Rocky Geschenkset

leuke-gadget-rocky-geschenksetDeze leuke gadget is ideaal voor de Rocky fan. De set bestaat uit een mok met de afbeelding van Rocky “Italian Stalion” en 2 manchetknoppen. Een ideale gimmick voor in de Mancave of op kantoor.  Je bestelt de Rocky geschenkset voor €14,95 bij Megagadgets.nl.