Home / Leuke gadgets / Robot kopen: Een overzicht van goedkope robots 2016

Robot kopen: Een overzicht van goedkope robots 2016

2016 wordt het jaar van de robots. Een robot kopen is daarom nu het juiste moment. Wist je dat er in Japan zelfs een robothotel is waar klanten inchecken met behulp van robots? Ook zijn er nu veel goede en betaalbare robots te koop voor thuis. Tijd dus voor een robot in de mancave. In dit artikel vind je een overzicht van betaalbare en leuke robots in de mancave!

Robot kopen overzicht

Star Wars Sphero BB-8 Droid

De coolste robot komt uit de nieuwste Star Wars-film. Deze robot is te koop bij Fonq.nl voor € 169. Hij is te besturen met je smartphone en reageert op spraakcommando’s. Je gebruikt je telefoon als virtuele joystick. En dankzij unieke  bolvormige design is de robot eenvoudig te sturen. Bekijk hieronder de video van deze gave Star Wars BB-8 robot.

Sphero 2.0 Robotbal

Met een topsnelheid van 7 km/u is deze robotbal de snelste in zijn soort. Deze robot is eenvoudig te besturen met je IOS of Android-smartphone. Het leuke aan deze robot is dat je parcoursen er mee kunt afleggen. Er worden twee hellingen meegeleverd. De bal blijft zelfs drijven op water waardoor hij echt off-road parcours kan afleggen. Er zijn verschillende apps te downloaded waarmee je zelf tikkertje met twee ballen kunt spelen. Ook kun je de bal gebruiken als motion-controller voor spelletjes op je smartphone.

Sphero 2.0 Robot kopen doe je hier voor slechts €119 bij Fonq.nl.

De robot kan een uur mee als hij volledig opgeladen is. De verbinding werkt op Bluetooth met een bereik tot wel 30 meter. De Sphero is voorzien van LED-lampjes waardoor hij ook in het donker goed te zien is.

Bekijk hieronder de video van deze super Robotbal.

WowWee MIP Robot

Ook deze robot van WowWee is met de smartphone te besturen. Een te gekke feature van deze robot is dat hij reageert op handbewegingen. Hij klimt, danst en met zijn dienblad kan hij zelfs je drankje voor je komen brengen. Hij luistert naar 50 commando’s! Er zijn 7 gamemodussen waarmee je samen met de robot kunt spelen. Koop deze Robot bij Fonq.nl voor slechts € 119 Bekijk hieronder de video.