Home / Leuke gadgets / Bescherm je keyless entry auto tegen hacken met de SECPAC autosleutel beschermhoes RFID

Bescherm je keyless entry auto tegen hacken met de SECPAC autosleutel beschermhoes RFID

secpacHeeft jouw auto keyless entry? Ook wel het zonder sleutel kunnen openen van je auto? Lees dit artikel dan goed. Criminelen kunnen eenvoudig je auto openen zonder de sleutel in handen te hebben.

Steeds meer diefstallen van en inbraken in auto’s vinden plaats middels het hacken van het keyless entry systeem van de auto. Door middel van twee relatief goedkope apparaatjes is het mogelijk om een autosleutel op afstand uit te lezen, waardoor de auto zonder braakschade geopend kan worden door criminelen. Vaak kan de auto daarna ook worden gestart en dus gestolen.

Relay hacking wordt het meest toegepast bij u thuis voor de deur, waar de autosleutel vaak in de jaszak zit bij de voordeur en het signaal goed bereikbaar is voor criminelen. Daarnaast vindt het hacken vaak plaats tijdens congressen, waar veel dure auto’s op relatief grote parkeerplaatsen staan. Om braakschade en diefstal van uw auto door relay hackers te voorkomen, wordt geadviseerd een alarmsysteem te installeren. Zeker achteraf is dat een zeer kostbare aangelegenheid en daardoor wellicht niet de meest gunstige maatregel.

Gelukkig is er ook een goedkoop, gemakkelijk en effectief alternatief om dit probleem aan te pakken. Je kunt hiermee zelf preventieve maatregelen treffen door het signaal van de keyless entry sleutel af te schermen.

De SECPAC, een nieuwe autosleutelbeschermhoes RFID, en wij leveren als eerste in Nederland een nieuw soort product tegen de nieuwste vorm van autoinbraak en autodiefstal. Wij laten je graag kennismaken met ons nieuwe product: de SECPAC GO autosleutelbeschermhoes. Met deze autosleutelbeschermhoes draag je zelf bij aan de preventie van autodiefstal en autoinbraak door het signaal van je keyless entry sleutel af te schermen voor relay hackers.

Wat is de SECPAC?

De SECPAC sleutelhoes bevat in totaal 6 beschermlagen om het signaal van de autosleutel te blokkeren. Hij is hiermee aantoonbaar onderscheidend in zijn sterke signaalblokkering vergeleken met andere autosleutelhoezen en dus effectiever tegen autoinbraak en -diefstal door middel van relay hacking. Daarnaast is de hoes zeer compact en dus zowel gemakkelijk binnen- als buitenshuis te gebruiken.

SECPAC

Hoe werkt de SECPAC?

In onderstaande video is goed te zien hoe de SECPAC zijn werk doet. Door het autosleutel signaal te beschermen werkt de keyless entry niet.