Home / Leuke gadgets / Radiografisch speelgoed / Papieren vliegtuig electrisch aangedreven

Papieren vliegtuig electrisch aangedreven

Ppapieren-vliegtuigje-met-electro-propellorapieren vliegtuigjes vliegen meestal maar een paar seconden voordat ze neerkomen. Wat zou er gebeuren als je er een propeller aan bevestigd. Met deze propeller vliegt hij 30 seconden! Bestel deze gadget direct bij icadeau.nl

Papieren vliegtuig is geweldig om de verveling op school of op kantoor te verlichten. Je kan er je vriend, vijand, collega of broer of zus mee aanvallen, of zend berichten naar elkaar. Meestal missen papieren vliegtuigjes een beetje pit – vermogen. De tijd is gekomen om dat extra vermogen gemakkelijk aan je vliegtuigje toe te voegen met de PowerUp Electric Paper Airplane Conversion Kit.

Bouw eerst je favoriete papieren vliegtuig. Voor inspiratie kun je terecht op: vliegtuigjesvouwen.nl

Daarna plaats je de Power Up propeller op je papieren vliegtuigje. Dit doe je door de groene voorzijde van de propeller boven op de neus te schuiven en laat de propeller aan de achterkant uitsteken. Bevestig de batterij gedurende 20 seconden aan de voorzijde, niet langer want dan blaas je de condensator op.

Het vraagt een beetje oefening om je vliegtuig te perfectioneren, maar als je eenmaal onder de knie hebt zul je hem zien vliegen!

Let op: Papier niet inbegrepen.

Bekijk onderstaande video over de werking van het papieren vliegtuigje 2.0!