Home / Man cave interieur / Dyson hot : verwarmer voor in je Mancave (update 05-02-2017)

Dyson hot : verwarmer voor in je Mancave (update 05-02-2017)

dyson-hot-AM04

Update 05-02-2017: De Dyson hot kopen is inmiddels mogelijk bij Fonq.nl. De Dyson Hot & Cool AM05  kost €329,-

Dyson Hot en Cool is de nieuwe variant op de design ventilatoren waar Mancaving.nl eerder dit jaar al een artikel over heeft geschreven. De Dyson Hot is in staat om je Mancave te verwarmen in plaats van te koelen. Uiteraard heeft Dyson het concept van de conventionele heaters aangepakt en verbeterd. De Dyson Hot & Cool zijn er in twee varianten. De AM09 is geschikt voor grotere ruimtes, waarbij juist de AM05 compact is.

Waarom zou jij een Dyson hot kopen?

  • Zeer stijlvol design
  • Eén apparaat dat zowel koelt als verwarmt
  • Veilig voor huisdieren en kinderen

 Temperatuur instellingen Dyson Hot

dyson-hot-limited

De conventionele heaters maken vaak gebruik van een instelknop die niet altijd erg precies is. De dyson hot maakt gebruik van een precieze temperatuur instelling. Net zoals bij je Climate Control van je auto. Hierdoor is deze verwarmer een stuk aangenamer in de Mancave.

 

Dyson hot verwarmt sneller

 

dyson-hot-airDoordat de Dyson Hot gebruik maakt van de Air multiplier wordt de lucht sneller en gelijkmatiger de ruimte in geblazen. Hierdoor is je Mancave een stuk sneller warm.

 

 

Koelen en verwarmen met de Dyson

Doordat de temperatuur ingesteld kan worden van 1 graden tot 37 graden is de Dyson Hot ook te gebruiken als koeler. Het is dus niet nodig om twee Dyson apparaten aan te schaffen.

Waar is de Dyson Hot & Cool te koop

De Dyson Hot & Cool is per direct te koop. Er zit geen levertijd op dus vandaag bestellen en je hebt de design ventilatorkachel morgen in huis. Te bestellen vanaf €329,-  

Bekijk ook de onderstaande video over de werking:

Meer informatie vind je op de site van Dyson Hot

Meer informatie over de Dyson Ventilator (alleen koelen) vind je hier