Home / Man cave interieur / 5 gadgets die van jouw Mancave een thuisbioscoop maken

5 gadgets die van jouw Mancave een thuisbioscoop maken

Lounge chair of bioscoop stoelen

Essentieel in een thuisbioscoop zijn de stoelen. 2 uur lang op een houten stoel zitten doet nu eenmaal afbreuk aan je bioscoop ervaring. Goede stoelen of beter nog fauteuils heb je in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van de grootte van je mancave zijn er een aantal opties:

De leren Lazy Sack fauteuil van Zuiver bijvoorbeeld, zorgt voor een fraai design stoel in een strakke Mancave.

zuiver-lazy-sack-fauteuil

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkrijgbaar bij Fonq voor €679,-

Een andere en misschien nog wel slimmere oplossing zijn de opblaasbare stoelen van onder andere Intex en Fatboy. Deze lounge stoelen zijn ideaal in de wat kleiner bemeten Mancaves van Nederland. Na de film laat je de lounge chair namelijk gewoon weer leeglopen. Daarnaast kun je Fatboy CH-Air ook meenemen naar je vrienden.

fatboy-ch-air

 

 

 

 

 

 

 

 

De Fatboy CH-air is verkrijgbaar bij Fonq.nl voor €169,95

 

LG PF1000U korte afstand beamer

De allernieuwste LG PF1000U beamer is een compleet nieuwe type beamer voor thuisbioscoop. Door de extreem korte afstand die nodig is voor projectie, past deze led beamer in elke Mancave. Ter illustratie: Om tot een 100″ schermgrootte te kopen is slechts 38cm afstand tot de muur nodig. Hier kan de beamer op elke bestaande tv kast worden geplaatst. Aan het plafond hangen en met kabels moeilijk lopen doen is dus verleden tijd. 60″  is zelfs met 11cm afstand tot de muur mogelijk. De beamer beschikt verder uit een full-hd resolutie. Tijdelijk krijg je er bij Alternate.nl gratis 2 maanden Videoland en een Google Chromecast bij. Deze beamer zal binnen enkele weken beschikbaar komen, maar een pre-order is al mogelijk vanaf €1199,-

LG PF1000U

LG PF1000u kopen kan bij Alternate.nl vanaf €1199,-

 

Hi-Fi Sound PlayBar Sonos

Uiteraard kun je een full size Dolby Surround systeem installeren. Hier zullen we binnenkort ook zeker een artikel aan wijden. Echter een compacte en goede geluidsbeleving is tegenwoordig goed mogelijk met een soundbar. Een soundbar is een langwerpige speaker met ingebouwde versterker. De meeste soundbars kunnen via Bluetooth of kabel worden aangesloten. We zijn van Sonos al heel enthousiast over de Play 1, maar de PlayBar beloofd een nog mooier, dieper en uiteraard harder geluid te produceren.

sonos-playbar-draadloze-soundbar

 

 

 

 

 

 

 

 

De Sonos PlayBar is verkrijgbaar bij Fonq.nl voor €799,-

 

Popcorn machine kopen

Een popcorn machine kan natuurlijk niet ontbreken in de thuisbioscoop of in je Mancave. De gasten van Megagadgets verkopen er een aantal. Wat ons betreft is de Retro Popcornmachine wel de coolste om te hebben. Binnen een mum van tijd maak je van maiskorrels, verse popcorn. Beetje zout of suiker erover en je bent de man. Uiteraard ook leuk op feestjes.

retro-popcornmachine

 

 

 

 

 

 

 

 

De Retro popcorn machine is verkrijgbaar bij Megagadgets.nl voor €59,95

Philips Hue sfeerverlichting

Het licht in de kamer dimmen met één druk op de knop van je smartphone is natuurlijk perfect wanneer de film begint. Of je wilt juist sfeerverlichting tijdens de film. Philips biedt diverse oplossingen om jouw Mancave perfect uit te lichten. Kies bijvoorbeeld voor een ledstrip of GU10 spotjes. Er kunnen maximaal 50 lichtbronnen worden gekoppeld aan één configuratie.

philips-hue-gu10-starter-pack

 

 

 

 

 

 

 

 

Een Philips Hue GU10 starterspack is verkrijgbaar bij Fonq.nl voor 189,00