Home / Man cave interieur / Goedkope zitzak kopen voor de man cave

Goedkope zitzak kopen voor de man cave

Bij het inrichten van een Man cave is het belangrijk om een goede zitgelegenheid te creëren. Naast een zachte stoffen of leren bank is het aan te bevelen om ook één of twee zitzakken te kopen. Mancaving.nl heeft een aantal goedkope zitzakken gevonden die ook nog eens in de aanbieding zijn. Wil je direct naar de goedkope zitzakken aanbiedingen? Klik dan hier


Sit & Joy Jolly zitzak kopen

goedkope-zitzak-aanbieding

De Sit & Joy Jolly is een goedkope zitzak / loungestoel met een afmeting van 80 x 66 x 75 cm en een volume van 300 liter. De Jolly is heerlijk zacht, antistatisch en spatwaterdicht waardoor je er nog eens bier overheen kunt gooien. Door het legergroene uiterlijk past het helemaal bij de mannelijke uitstraling van de man cave.

De Sit & Joy Jolly is gemaakt van hoogwaardig nylon en afgewerkt met een bies, de vulling bestaat uit gerecyclede polystyreen balletjes.
Prijs: Slechts € 65

Bestel de Sit & Joy Jolly zitzak goedkoop via Joy2have.nl » 


Sit & Joy Clio zitzak kopen

goedkope-zitzak-aanbieding De Sit & Joy Clio is een goedkope zitzak die past in een strakke man cave. De Ook deze is spatwaterdicht en kan dus tegen biervlekken. De Clio is gemaakt van imitatie-leer en heeft hierdoor een luxe uitstraling. De Clio is in 5 kleuren verkrijgbaar.

Prijs: Slechts € 89

Bestel de Sit & Joy Clio zitzak goedkoop via Joy2have.nl » 


Zitzak navulling kopen

Tevens kun je ook zitzak  navulling kopen  zodat je altijd lekker kunt blijven zitten in de man cave.


Over Joy2have.nl

Joy2have.nl is de succesvolle online zitzak winkel van Nederland. Naast de bekende zitzakken van Sit & Joy, houdt Joy2have zich ook bezig met de online verkoop van andere gadgets.